- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване
кайте някакъв савет за обескосмяване в интимната облъст освен с епилация и бръснененякаква козметика за отстраняване или нещо такова ?
![]()
Сигурно някакви депилатоари има.
тва е мн кинтиПървоначално написано от ateto
![]()
kola maska!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Хаха Това е Много добър съвет дето му даде после има да го боли 1 година и особенно ако са големиПървоначално написано от Alex_f
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Кола маска???Няма да мога да го издържа!По-добре епилатор!А кремчето е като самобръсначка.......
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Кола маска.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Лазерната епилация отдавна е отстъпила място на по-нова технология IPL и още по-новата PTF. Работя с тези апарати и мога да ви кажа,че резултатите и ефекта е невероятен. И ако с предишните апарати има болка и трябват 5-6-7- процедури, то с новите са необходими само от 2-до 3 процедури. Премахват се косми, лунички, капиляри, петна и т.н., а за акне е просто великолепно. С тези апарати работа в Плевен, но фирмата им вносител е софийска- Ес лайн, мога да ви дам телефон 0878383355.А който се интересува повече - да ми пише на имейла doroteiateia@abv.bg
Добре ,ама кола маска каква?Използвате тая дето е за крака или си има специална за интимните части?![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!