.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

tursq si programka ..

abe hora... mn`mi trqbva programka za namalqne na videoklip ili da mu smenq formata na faila nqkoi znae li kak stava tova??

Ами.... аз тука имам ени филмчета ден от 700гб са смалени на 46гб и преспокойно си ги гледкам на телефончето..... А относно формата на файла.... отфаряш на дата търсене, дааш на програми отметката там и пишиш convertor... и то шти намери пр .ави ту .3джип и други конмвртери... Иначе за намаляне на видеоклип не са сештам ся програмката
    П.П. скиф тука - http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=89999 можи помогни
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Forslor
    Guest
    ku4k@_n@_k@ru4k@ правиш ли разлика между GB и МВ ???

Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
    Ами.... аз тука имам ени филмчета ден от 700гб са смалени на 46гб и преспокойно си ги гледкам на телефончето..... А относно формата на файла.... отфаряш на дата търсене, дааш на програми отметката там и пишиш convertor... и то шти намери пр .ави ту .3джип и други конмвртери... Иначе за намаляне на видеоклип не са сештам ся програмката
    П.П. скиф тука - http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=89999 можи помогни
    misi drupnah si q.. am ojesh li da mi kajesh kak se baca s neq 4e neshto kat indianec q gledam

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Пфф.... загледай се ша видиш че и др грешки правописни съм допускала, не са фаштай за букфата мб съм имала предвид

Forslor
    Guest
    Пфф.... загледай се ша видиш че и др грешки правописни съм допускала, не са фаштай за букфата мб съм имала предвид
    Ми то нямаше да се "фана" изобщо , ако не го беше завторила така убедително .

Ми то нямаше да се "фана" изобщо , ако не го беше завторила така убедително .
    мда МБ пофторвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си