.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    Oazisa na Pustiniqta Bulgariq-Sofia

Любов или приятелство?

Kakvo bihte napravili kogato ste vlubeni v nqkoi 4ovek,a toi/tq iska da si ostanete samo priqteli ???

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

FuCk
    Guest
    ami kvo dr osven da si ostanete samo fr i az sum v tui polojenie puk ako ti e tejko da ste samo fr vuob6e ne poddurjaite vruzka abe kvo ti puk an e edinstvena

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    В приятелството се пестят пари от презервативи..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    pravilno
    I edin hipnotiziran mir tlaska6t q kum dulbokata bezdna s anathema po zla ot bledo sunuva6toto i videniq,uspq da zapazi astralnoto i tqlo jivo...

Повече от фен
    Град
    Луната
    Има точно три вариянта в такова положение но зависи само от теб какво ще стане:
    1.Бориш се за нея до края докато разбереш че въобще нямаш шансове с нея.
    2.Отказваш се от това да имате връзка и оставате приятели.Предупреждавам те това е много трудно.
    3.Отдалечаваш се от нея и я забравяш напълно.

Няколко пъти ми се е случвало това и аз винаги като най-големият глупак избирам първият вариянт просто не се предавам без борба.Трудно е но понякога се достига до желаният успех.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Цитирай Първоначално написано от Chernata`Nagual
    pravilno
    Да бе като ви гледам аватарите се сте се проебали. Едната вампир другата орк лоша работа.

Тру тру ... \/

@Digital -> втори пост ти чета и вече съм отчаян. Боже на къде е тръгнало младото поколение...
    Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Мега фен Аватара на koalka
    Е, добре-според теб какво можеш да направиш, освен да се примириш?

Или се бориш за нея или се примиряваш, че можете да сте само приятели.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    nishto nemojesh da napravish osven da se primirish s priatelstvoto .. e da-mn e kofti da obi4ash nqkoi a toi da ti e samo fr no po dobre taka ponqkoga..nasila xubost ne stava

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Останете си приятели.Няма смисъл да си разваляш приятелството а и не мисля че (след като ти е казал че не иска нищо повече) има смисъл да се бориш.
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Аз съм по-импулсивен човек и първата ми реакция ще бъде да кажа,че не можем да смнеприятели понеже имам по -силни чувства.Но след няколко дни като ми мине ще обмисля всичко това и ще реша,че няма нищо лошо в ова да бъдем приятели..Въпреки,че в някой случай е дост болезнено
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    bulgaria

Lubov ili Priqtelstvo

Az sum na mnenie da se bori6 i 6te ti kaja za6to.predi 8 meseca(septemvri)moi blizuk priqtel mi spodeli,4e e vluben v men.Nie s nego izlizahme non-stop zaedno i az go 4uvstvah kato brat po-skoro otkolkoto kato mom4e,da no pri nego o4evidno ne e bilo taka.trugnahme dekemvri,samo 4e az ne zn kakvo sikam(kakto pov4eto momi4eta)i se 4udeh smao kak da go razkaram.Ot tozi opit ni6to ne izleze,no nie vupreki tova zapazihme priqtelskite si otno6eniq.Trqbva da ti kaja,4e toi nito e nahalstval da me pritiska ili tn,naprotiv grije6e se za emn pove4e ot vseki dr,bez da sika ni6to v zamqna.kraq na qnuari az osuznah,4e toi ne mi e bezrazli4en,nikak daje,bqh tolkova hlutnala po nego,4e ne izdurjah da ne go vijdam.Purvata sedmica na fevruari nie bqhme ve4e dvoika zaedno mse i koito i da ni pogledne vijda siqnieto v o4ite i na dvama ni.Tolkova se obi4ame,4e kogato mse zaedno,dori vuzduhut e po-hubav.po to4no sravnenie ne moga da dam
    razkazah vs tova za da ti kaja,4e vinagi ima 6ansove,prosto ponqkoga trqbav malko pove4e vreme da osuznaem kakvo sikame i ot kakvo imame nujda.Az ti stiskam palci i iskreno se nadqvam momi4eto,kum koeto tai6 4uvstva da ne te izmu4i celi 6 meseca,dokuto i doide akula,kakto az napravih s moq priqtel.
    kusmet

Мега фен Аватара на sasha_90
    Какво др ми остава освен да го приема?!

Re: Lubov ili Priqtelstvo

Цитирай Първоначално написано от m_a_r_t_1_n
    Kakvo bihte napravili kogato ste vlubeni v nqkoi 4ovek,a toi/tq iska da si ostanete samo priqteli ???
    Хихи... хмм.. Елементарно.... Значи ако съм на теб ... (както стана с сгашната ми прятелка) Вървяхме попитах я ... просто и намекнах какво ще правим... и тя ми отговори незнам... аз ли да знам я попитах и тя да .. спрях я целунах я ... (после леко изпадна в някъв шок или нещо такова)... и от там ... и още сме заедно Ако не са дръпне начиии си вътре
    182- бан на профил 2т.

hrisityyyy
    Guest
    ne vinagi e dobre da si ostanite priqteli

Guest
    lubovta me ubiva ve4e koi li den......
    ne sajelqvam,4e q sre6nah,a 4e si otide....

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ами те вариантите са два или ще се боря за него или ще се откажа .. Аз мично ако е за човек към които наистина изпитвам нещо силно .. нещо истински бих се борила .. но не и да прекалявам и да се вманиечавам ... пак и зависи от ситуацията .. ако ми каже че иска да сме причтели защото харесва друго момиче .. няма смисал
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Guest
    Любов или приятелство?

nito ednoto, nito drugoto !
    iz4ezva6 zavinagi !

ами ще уважа мнението му...ще ми е кофти, ама ще се наложи да го приема

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Примирявам се с приятелството,като се надявам то да прерастне в любов.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Примирявам се с приятелството,като се надявам то да прерастне в любов.
    тактически правилно., но не само до надежда ами и действие.

Не съм имал такива ситуации .... Анжелина Джоли имаше,но аз й казах,че сме само приятели!
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

бандитко
    Guest
    Доколкото четох различните мнение ,повечето бяха от това да се бориш и да не се бориш ,заедно с различните изходи . Попринцип ти трябва да си решиш,все пак всеки човек се учи. Аз мога да ти кажа от мой опит.
    Имах една приятелка ,бяхме се запознали и тръгнали . Ходихме близо 3 4 месеца и се разделихме ,но аз знаех и донякаква степен още го знам че тя ми е 1вата и можеби последната любов. След раздялата ни ние не се бяхме виждали много време ,в последствие на нещата и на времето ние се оправихме и станхме възможно най-добрите приятели ( бях я превъзмогна, но такава любов никога неможе да се загуби ) След близо година или 2 се започна отново аз просто не можех да издържа ден без нея ,ден без нейната компания. Сигорно знаеш какво говоря. Това е добре, защото вие сте заедно и донякаква стенеп ти изпитваш облекчение от това. Но идва момента когато тя си намери приятел ,тогава става лошото ,защото ти си най-добрият и приятел и тя можеби незнае ( но подозира ) за чувствата ти, и започва да ти разправя истории ,какво са правили или пък да търси съвет за някой проблем ( като добър приятел ТРЯБВА да се държим като такива ,колкото и да не искаме ). Да продължа историята ,извинявам се че се отклоних малко
    После аз не издържах и реших да и споделя мойте чувства ,но неисках това да стане по нормалният разговор и т.н. исках нещо по как да го кажа "екстравагантно" , поръчах огромен букет с писмо да ги доставят до тях. От тук нататък няма да разказвам какво се случи ,защото бях не умрял еми незнам за в порядака от 4 до 5 месеца. Работата е такава че не излезе нищо и в течение на обстоятелсвата не си и останахме приятели.
    Това което исках да ти кажа е другият изход от тази ситуация.
    В момента отново съм в същата дилема и както минах един път това нещо незнам дали ще успея някога да повторя тази моя "грешка", макар да искам ужасно много. Надявам се да съм ти помогнал.

Голям фен
    Град
    sofiq
    i ot dvete po malko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си