- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или приятелство?
Ми трябва да се примириш с това и да продължите да сте си приятели макар и трудно когато някой ипитва силни чувства към другия
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
От приятелството може да прерасне в любов, но от любов приятелство не може, поне докато има чувства от едната страна. Не може, защото ще дам за пример себе си. Открих една страхотна девойка, паснахме си идеално като приятели, но и като нещо повече, но все нещо ни спираше. Реших да я оставя, за да не се измъчвам повече, а да открия момичето, което можеше да бъде с мен. Е, открих и момичето, но сега не мога да съм с нея заради други причини (). А с предишната сега сме адски добри приятели и никога не съм се замислял за нещо повече, защото е страхотен човек. Извода е, че може да сте приятели, но след време, а не след няколко дни, защото ако наистина си имал някакви чувства към нея няма как да й се обадиш и да кажеш "Ай да излезем на кафе, че нема кво да прая "
Та затова след време, когато чувствата се притъпят (не изчезнат, защото ако са истински те никога не изчезват, а притръпваш, както стана с мен..) можете да бъдете приятели..
Sled kato toi iska da si ostanem samo priqteli...neka bade taka!Bih si namerila drug!!!![]()
Ami shte priema negovoto reshenie shtom e taka znachi ne e za men.
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
В момента бих избрала пришятелството държа на приятелите си признавам не са перефектни но са свестни и печени и винаги са ме подкрепяли.Любовта не съществува поне за мен на този етап има флиртове но не й любов