- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита Баба Марта и честито на всички които имат имен ден!
честито на всички и да кажа аз съм една от тези в тази тема пишете само за баба марта![]()
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Впрочем , всичко свързано с Мартин и т.н. НЯМА имен ден днеска :> Не се заблуждавайте - датата е 14.04 :>
Честита да ви е :>
що да е мазен ти не си длъжен да ми честитиш и щом ме обиждаш ОТИВАЙ В АДАПървоначално написано от gbemXXXVI
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
http://sanownik.sdobreff.com/calendar.phpПървоначално написано от flix
объркал си се нещо,сладък.
аз имам имен деен,ама не черпих хаха!![]()
мерси,честита баба марта на сите.![]()
Не съм :>
14 април
МАРТИНИЯ
Именници: Мартин, Мартинa
Малък църковен празник, който само на места е известен с някои обредни практики.
В отделни райони на Югозападна България срещу Мартиния събират гребените вкъщи, сключват ги един в друг и ги слагат в един ъгъл на стаята. Смятат, че по този начин връзват устата на вълците и предпазват стоката си.
Действието извършват със затворени очи, за да бъдат вълците слепи, когато минават покрай стадото.
Пак на този ден вземат едно яйце от полога, пробиват го и в празната черупка слагат малко мляко, а дупчицата запушват с квас или хляб. Яйцето закопават в огнището за предпазване на млякото от мамници.
Християнската църква чества св. Мартин, http://www.teenproblem.net/forum римски папа, който се бори срещу учението на монотелитите. Заради свикания по този повод в Рим поместен събор бива заточен в Херсон от император Констанс (641-66, който симпатизира на еретиците. Св. Мартин Изповедник умира в изгнание.
Явно го има в различни вариянти :>
Впрочем : Източник : http://www.bg-mamma.com/site/content/view/421/59/
боже,боже![]()
![]()
Какво "боже,боже" :>Първоначално написано от carinaNebula
този коментар ми харесваПървоначално написано от carinaNebula
![]()
![]()
Виж ко, името Мартин идва от бог Марс, името на месеца "март" също идва от бог Марс. Мартин/-а имат имен ден днес. И ако ме накараш да ти го обясня още 1 път, ш`та набия.Първоначално написано от flix
![]()
P.S. Честит имен ден на авторката! С най-якото име, естестевно (rock)
мерси и натеб честита баба марта да си прекараш добре деняПървоначално написано от afterforever
Айде Честита Баба Марта на всички ... и Брат ми има имен ден така че днес всички хора - мартенициимат имен ден
![]()
честит имен ден и на брат ти да е жив и здравПървоначално написано от MuziN
=D>
![]()
![]()
да радвай се всеки ден трябва да получаваш подарък![]()
![]()