.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: kak da postupq?

tylor
    Guest

kak da postupq?

Eto kakva e moqta istoriq ot dosta vreme haresvam edno momi4e i tq me haresva.Oba4e ima edin problem tq e biv6oto gadje na edin moi priqtel i neiskam da go naranq i prosto neznam kakvo da pravq za kapac na vsi4ko i sestra i me haresva.Dvamata s neq iska me da sme zaedno,no problemi te sa moq priqtel i sestra i.

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с него и се разберете.Все пак, ако той няма чувства към нея, не виждам къде е проблема.

tylor
    Guest
    problema e,4e toi ima 4uvstva kum neq kogato izlezem toi vinagi se probva da q zarebi i vednuj se probvah da govorq s nego ama toi smenq6e temata.

Това доста усложнява ситуацията.Вие само се харесвате и няма да е толкова фатално, ако не тръгнете...Или губиш нея, или губиш приятелството му.

tylor
    Guest
    da ti kaja i az taka si misleh oba4e neznam dali ti se e slu4valo da haresa6 nqkoi i da znae6 4e toi e 4oveka za tep.

Еми, случвало ми се е-ако искаш можеш да за***ш всичко и да си с нея, но после ако скъсате, ще се окажеш без приятел.(по-вероятно)Прецени какви рискове поемаш и кое по-си заслужава.

tylor
    Guest
    mom4eto go poznavam ot 11 godini,a izpitvam takiva 4uvstva kum momi4eto,koito do sega ne sam 4uvstval.

Град
    Varna
    Аз сега съм свидетел на подобна случка...
    Един авер тръгна с бившата на друг авер... и сега изменника е с посинено лице и някои леки рани и е сам с нея без приятели. Това се случи само защото не каза че си пада по нея, а после се криеше извесно време... А пук аз се заех с момичето и добрече аз се заех, инуче сега щеше да е по зле от сегшният си авер.
    Незнам защо, но хората се страхуват да говорят...
    Моят съвет ъм теб е да говориш на всяка цена с този твоя авер, кажи му, че и ти си падаш по вапросното момиче и че няма да отстъпиш...
    "нека по добрията да победи"
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

tylor
    Guest
    mai si prav mislq da otida prinego i da mu kaja vsi4ko posle da otida pri neq i da i pokaja 4uvstvata si.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от tylor
    mai si prav mislq da otida prinego i da mu kaja vsi4ko posle da otida pri neq i da i pokaja 4uvstvata si.
    Приготви се за сблъсак, но го посрещни и да не си мръднал нито крачака назад от позицията си...
    Сега еверати ще те намрази. но след време ще те оважава за това, че не си действал зад гърба му...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Ако той не я харесва вече, сигурно няма да има проблем. ГоворИ открито с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си