- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- среща с по-голямо момче
Аз съм на 16,днес ще имам среща с момче(на 21),с което се познаваме от месец и нещо и сме се виждали 2-3 пъти за по няколко минути(а и на кафе веднъж).Какво да правя?Как да се държа?Моля за съвет!
само не се лигави!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
дишай![]()
И какво като е на 21....не е мн по-различен,а и то зависи от човека,дръж си се нормално,без да се лигавиш наистина....и бъди себе си![]()
Ем мисля че на 16 би трябвало да знаеш как да се държиш...но както и да е.Ами ггледай да не си нервна ..дръж се естествено и се покажи каквато си-няма нужда да се правиш на сериозна ако не си(или пък на лигла ако не си)
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Нищо конкретно не трябва да правиш.Бъди себе си,отпусни се все едно си излязла с някоя твоя приятелка.Но не допускай да прекалив например в лигавщините и тн..А пък и той ако е по - готин ще успее да те предразположи и ще се почувстваш доста добре в компанията му![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
"Бъди себе си, но не се лигави". Как така, бре, деца?
Готин е и винаги успява да ме предразположи,нищо че сме се виждали 2-3 пъти дотукПървоначално написано от L_i_z_I
А за поста по-горе,не че незнам как да се държа,но досега съм излизала само с връстници и съм имала едно гадже(за година и половина),затова мога да призная,че не съм ходила много на срещи.
Питаш, защото е по-голям ли?
Дръж се, както си се държиш по принцип, защото той ще разбере, ако се държиш изкуствено.
Аз като бях на 12 излязох с 19 годишен и до сега сме заедно и нямаше никакви проблеми,а ти се спичаш за 5 години разликаДръж се естествено...какво повече да ти кажем?
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
омг! как да се държала..тцтц
просто бъди себе си
Let The BEAT Control Your Body