.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    wendelyn^^^XX
    Guest

преподавател да се държи така мило с момиче

Аз съм 9 клас.Имаме един преподавател,нз на колко години,но около 30-те някъде...Всеки път като ме види ми казва здрасти и даже ме прегръща леко докато вървим към класната стая например,намигва ми в часовете докато разказва урока,пита ме разни неща на съвсем друга тема,нещо от рода на "Обичаш ли лошите момчета?" и ме разпитва понякога за гадежтата ми(дали имам и т.н.).С никое друго момиче не общува така,макар че е мил със всички момичета.Това нормално ли е?

Ami neznam ne mi se struva mnogo v reda na ne6tata,no moje prosto da si mu simpati4na.Ma da te pita razni gluposti xm.....moje da se e zagrijil za tebe.Neznam no za men ne e normalno

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ако прави планове да поебе нещо прясно, нормално е

И аз съм била малка, но тъпа не съм била. Очевадно е!

Guest
    Emi i nie imame takav daskal i naj veroqtno iska nqkoe sex prejivqvane ot teb ako ot tova zna4i tvoqta po dobra ocenka zashto ne

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Оф такива ги има насякаде...Ама дори и да ти е неприятно нищо неможеш да направиш..Не искаш да си развалиш оценките и да те съсипе някаф си педофил нали?..Ем гледай да не отвъщаш троснато и да не се нервиш(доколкото е възможно) на тъпите му подмятания...
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от _Vivisection_
    И аз съм била малка, но тъпа не съм била. Очевадно е!

Мега фен Аватара на Blab

Re: преподавател да се държи така мило с момиче

Цитирай Първоначално написано от wendelyn^^^XX
    Аз съм 9 клас.Имаме един преподавател,нз на колко години,но около 30-те някъде...Всеки път като ме види ми казва здрасти и даже ме прегръща леко докато вървим към класната стая например,намигва ми в часовете докато разказва урока,пита ме разни неща на съвсем друга тема,нещо от рода на "Обичаш ли лошите момчета?" и ме разпитва понякога за гадежтата ми(дали имам и т.н.).С никое друго момиче не общува така,макар че е мил със всички момичета.Това нормално ли е?
    И какво?
    И при мен има един(ако не и повече) преподавател, с който сме си "дружки" и се разпитваме това-онова.
    Не всички мили хора са извратени!Я се осъзнайте!Хората са създадени, за да общуват.
    "Обичаш ли лошите момчета?" - сега може ли да "чуем" дословния цитат, защото някак си ме съмнява думата "момчета" ли и аз не знам...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Мм не е съвсем нормално. Опитай се да се дистанцираш и сведи отношенията ви до учител - ученик; ако продължи с намеците, се обърни към родителите си, после към училищното настоятелство. И ние имахме подобен учител(само че той ни и опипваше ) и го уволниха.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Сигурно вечер блъска пред телевизора, докато си мисли за тебе. Явно е очарован и се опитва макар и не мноо агресивно да се доближава до тебе. НЕ му позволявай!

Нормално е все пак и той е мъж и той има нужди
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Iska li pitane!Izobshto ne e normalno.I nie v nashto daskalo imame edin uchitel.Predi kato me izpitvashe i vinagi me oglejdashe ot gore do dolo po 100 pyti,ili pyk mi kazvashe `` kakvo stava kogato si syglichash bluzata vecher na tymno v staqta si `` i ma gledashe predizvikatelno.Ne namiram za redno dori tova,che gi tyrpim takiva daskali i che prodyljavat da rabotqt v uchilishtata.Pff ... to chak e gnusno.
    Обичам те <3 !!!

Град
    София
    ми за са нищо не праи... ако продължи се опитай да се отдръпнеш... и в краен случай сподели с ваще... и после с директора на даскалото...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на koalka
    Ако ти е учител не е нормално.Трябва да го уволнят.Така да се заглежда и да се занимава с момиче по-малко от него с 15 години...

Голям фен
    Град
    София
    ОМГГГГГГ! учител педофил!!!Като моя по Френски дето само минава и гледа декултетата на момичетата и се облизва мазно
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Повече от фен
    Еми покажи му, че ти не се инт.от него ПЪК!!!
    МЕн тая по математика...само ме бара за гъза или циците

Цитирай Първоначално написано от I'm crazy
    Еми покажи му, че ти не се инт.от него ПЪК!!!
    МЕн тая по математика...само ме бара за гъза или циците
    Ахахахахх
    Определено не е нормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си