.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Моля Ви кажете ми как....
    Guest

да помогна на своята приятелка?

Значи проблема е много объркан...моята приятелка(в един клас сме с нея) харесва едно момче а това момче май иска да стане гадже с едно момиче от нашия клас...а моята фр много страда... защото много го харесва а тя сега другата ще стане гадже...та молбата ми е да ми дадете съвет как да и помогна!Много Ви моля!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 6 точка от правилника!

Град
    OUT OF SPACE
    AMI PROSTO NAPRAVI TAKA 4E DA GO ZABRAVI MNOO B1RZO ZABAVLQVAITE SE BE K'VO TOLKOVA MNOO PO QKI PI4OVE IMA

Mi ubedi q ,4e toi ne si zaslujava.Trudno,da se napravi ,za6toto kogato nqkoi e vluben ne vijda nedostatucite na obekta na svoite 4ustva ,na4ina na e edin-pokaji i vsi4ki negovi nedostatuci i gadni strani ot xaraktera mu.Ako i togava ne se polu4i trqbva da q ostavi6 da se spravi sami4ka,nqmam predvid da zaebe6 istoriqta,ne nedei prosto budi do neq i q podkrepqi tq 6te se osuznae i 6te se otkusne ot nego rano ili kusno!

Guest
    Тя много страда......не може да го проомее вика че го мрази..а е лъжа!

Еми гледай да я развличаш с нещо..Излизайте по често и се забавлявайте..Така ще и помогнеш да го забрави..А току виж си намерила друг
    just a kid۵

Guest
    Благодаря Ви мноого за това което казахте приятелката ми много оценява всичко което правя и и казвам....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си