.

Виж резултатите на анкетата: говорите ли на тема"секс" с родителите си?

Гласували
142. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да, естествено

28 19,72%
  • не, никога

63 44,37%
  • радко, притеснявам се

16 11,27%
  • да, но подбирам внимателно думите си...

35 24,65%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    emi as sam govorila s maikami po toq vapros vapreki 4e sam na 15 i ne sam destvena...ama tq si misli 4e sam i sega si misli 4e 6te go pravq za prav pat s priqtelqt mi...i govorihme i edinstvenoto yslovie e da i kaja kogato go napravq
    За света може да си един, но за някого ти си света!

az ne sum govorila s maika mi tui kato jiveq s lelq.no predi polovin godina predi da izlqza s gadjeto mi iznese lekciq na tazi tema i az da dobre makar 4e na tema sex sum dobre obrazovana...
    P.P.:vse o6te sum devstvena

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от HopeLesss Виж мнението
    На почти 19 години съм, но сякаш не мога да говоря с майка ми за това. Тя е напълно наясно с нещата, но ми е казвала:"Личния ти живот си е лично твоя работа. Искам само ако стане някакъв проблем да ми кажеш и ако имаш нужда от съвет да попиташ".
    +1
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Rabalka
    Говоря, но само с майка и то не и казвам всичко.

Не говоря. Прекалено е старомодна и не разбира по нейните думи "огромния" ми нагон. Казала съм й, че винаги правя секс с предпазни средства (което до скоро беше истина) иии тя вече спря да ме занимава ...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не говоря за това.. :Д

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз пък си говоря... майка ми е супер пич
    Последно си говорихме за оргазми ... И как след време ще ни омръзне секса .. точните и думи бяха "Пф, ти да не мислиш, че с баща ти е много вълнуващо ... знаеш ли от кога не сме" ... и я прекъснах
    Не знам, винаги ме е подкрепяла и никога не ми се е карала или нещо подобно.. Мога да и кажа всичко и да и поискам съвет за всичко ..
    Мисля, че това е правилен подход... не да не можеш да говориш с дъщеря си и тя в крайна сметка да научи всичко от улицата ..

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Последно си говорихме за оргазми ... И как след време ще ни омръзне секса .. точните и думи бяха "Пф, ти да не мислиш, че с баща ти е много вълнуващо ... знаеш ли от кога не сме" ... и я прекъснах
    Не знам, винаги ме е подкрепяла и никога не ми се е карала или нещо подобно.. Мога да и кажа всичко и да и поискам съвет за всичко ..
    Мисля, че това е правилен подход... не да не можеш да говориш с дъщеря си и тя в крайна сметка да научи всичко от улицата ..
    А нашите го правят ,чувам ги от време на време.Ама не сме си говорили за омръзване на секса

Banned
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka Виж мнението
    въпреки 4е съм на 13 като нещо ме интересува ги питам най спокойно и те ми обясняват без да се притесняват!
    да знаеш не си тийнейджарка тайче са окроти че на 14 да не си с подут корем

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Много пекана майка имаш. По темата да кажа с нашите си нямаме приказка по тази тема.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Говоря си с майка ми на тема Секс, без да се притеснявам...
    Но с баща ми, абсурд..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Говоря си с майка ми на тема Секс, без да се притеснявам...
    Но с баща ми, абсурд..
    И аз така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си