- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- родителите и секса...?!?!
emi as sam govorila s maikami po toq vapros vapreki 4e sam na 15 i ne sam destvena...ama tq si misli 4e sami sega si misli 4e 6te go pravq za prav pat s priqtelqt mi...i govorihme i edinstvenoto yslovie e da i kaja kogato go napravq
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
az ne sum govorila s maika mi tui kato jiveq s lelq.no predi polovin godina predi da izlqza s gadjeto mi iznese lekciq na tazi tema i az da dobre makar 4e na tema sex sum dobre obrazovana...
P.P.:vse o6te sum devstvena
Не говоря. Прекалено е старомодна и не разбира по нейните думи "огромния" ми нагон. Казала съм й, че винаги правя секс с предпазни средства (което до скоро беше истина) иии тя вече спря да ме занимава ...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз пък си говоря... майка ми е супер пич
Последно си говорихме за оргазми ...И как след време ще ни омръзне секса .. точните и думи бяха "Пф, ти да не мислиш, че с баща ти е много вълнуващо ... знаеш ли от кога не сме" ... и я прекъснах
Не знам, винаги ме е подкрепяла и никога не ми се е карала или нещо подобно.. Мога да и кажа всичко и да и поискам съвет за всичко ..
Мисля, че това е правилен подход... не да не можеш да говориш с дъщеря си и тя в крайна сметка да научи всичко от улицата ..
Говоря си с майка ми на тема Секс, без да се притеснявам...
Но с баща ми, абсурд..