- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sestra mi me zaeba zaradi ob6ta priqtelka....
Bqhme vinagi zaedno..no se poqvi tq ii sestra mi koqto e po golqma ot mene s 2 godiiini me zaeba zaradi neq..tolkova hubavi momenti imame zaeno vsi4ki ni zavijdaha,,a sega ne i puka za mene..vinagi sum i pro6tavala i sum i dala tolkova mn ne6ta a dnes dokato se karahme mi napisa"Moga i bez teb ti ne mi trqbva6"...kvo da napravq ??
Kji i tova koeto 4ustva6.Dano da te razbere.Vpro4em temata ne e za tuk![]()
ne6to qvno se e qdosala 6tom ti go e napisala tolkova gadno,6te i mineПървоначално написано от Анонимко
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Спокойно, всичко ще се оправи. Все пак сте сестри и няма как...И аз се карам всеки ден със моята сестра, но..след 3-4 часа пак се оправяме.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
напълно съм съгласнаПървоначално написано от djeini
![]()
no exit
Обясни и как се чувстваш, че ти е гадно когато постъпва така. А за sms-a
едва ли наистина го мисли вие сте сестри и тя вапреки всичко те обича. Спокойно всичко ще се оправи.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ще се оправите... или и ти и напиши ми и ти не ми трябваш...![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ами временно е...а ти на колко си и тя на колко е?
az-14 tq -16 no gdinite nikoga ne sa bili problemrazgovarqme si suvsem normalno na vsi4ki temi..
ЕЕЕЕЕЕЕ щОМ ТИ Е СЕСТРО СИчКО щЕ СЕ ОПРАИ...СЕ ПАК СИ ЖИВЕЕТЕ ЗАЕДНО... НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ТРАЕТЕ... НЕОБХОДИМО Е СЪЖИТЕЛСТВО
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ne mi se vqrva da e tolkova seriozno...vse pak ste sestriSpored men vsi4ko 6te se opravi i nqma za kakvo da se qdosvash tolkova.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Примири се, няма какво да направиш.
И без това не ти е била истинска приятелка, щом е постъпила така.По-добре за теб.![]()
да тъка е амм и като прецака и сестра ти сама ще разбере,че е направила грешка като те е зарязала заради някаква си уж приятелкаПървоначално написано от koalka
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
абе естествено,че ще се оправите..може и след около най-много 3 седмици ама няма да сте скарани завинаги,се пак сте сестри и ще и дожелее за теб,просто изчакай!![]()
Now I will tell you what I've done for you..
50 thousand tears I've cried
Screaming, deceiving, and bleeding for you
And you still won't hear me...
Спокойнооооо. Родата никога не мое се раздели заради нещо такова. Въпреки, че никога не тряя да се казва 'никога' , ма все пак![]()
Изчакай малко, тва което е станало не е завинаги, всичко ще си дойде на място.
hm... gadno si tova koeto ti se slu4va. az sy6to imam sestra koqto tazi godina 6te navyr6i 18 az az 6te stana na 15. karame se dosta 4esto i vse za gluposti no se obi4ame i nito az nito tq pozvolqva na nqkogo da govori po adres na drugata. prosto si q obi4kam adski mnogoi sym gotova vsi4ko da napravq za neq. ta moq syvet e da i kaje6 vsi4ko koeto ti e na syrceto i da se nadqvame da se osyznae i vsi4ko da stane kakto predi. uspeh!
P.S. az li4no nikoga ne bih zarqzala sestra si zaradi nqkva ovca det se ima za vijjte koq sym az. (sorry za cinizmite oba4e taka mislq i ako sym te obidila po nqkakyv na4in sym go napravila nesyznatelno i molq za izvinenie)