- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Roditelite mu razvaliha vsichko
I dvamata sme na 19. Hodim ot 6 mesecsa. Mnogo se obichahme, znaeh che sled nqkolko mesecsa shte kandidatstva v drug mnogo dalechen grad ot nashiq i tova shte da ni suzdade dosta uslojneniq no si kazah, che tova e bez znachenie -shtom se obichame shte prevuzmognem razstoqnieto.
Samo deto tupata mu maika zapochna da mu razpravq, che ot kakto izlizal s men sum mu vliqela zle na ocsenkite i ne se bil gotvel dostatuchno dobre za izpitite. Chak go bila zaplashila, che shtqla da go izhvurli ot kushti - "da si hodel pri onaq fliorcsa. da q takova... shtoto qvno ot nego chovek nqmalo da stane."Vchera mi kaza, che maika mu go pritiskala i go nakarala da skusame, obache toi i bil kazal da si gleda rabotata i che taino ot neq shte produljim da se vijdame - poneje mnogo me obichal. Ne mu dremelo za izpitite iskal da se ojenim, da jiveem zaedno...
az mu kazah, che nqma smisul da se opulchva sreshtu tehnite, za da e s men - a i ne iskam csql jivot da nosq otgovornost za tova, che toi ne e mogul da postigne mechtata si zaradi men. Kakvo da pravq? Toi mi kaza, che e gotov da se iznese ot tehnite, za da e s men.
![]()
Emi tuka se vijda izobilie ot mai4ini trevogi i nedostatak na zdrav razum
Parvo iskam da kaja na vsi4ki tuka, 4e liubovta e geneti4no zalojena da trae okolo 3 godini. Tai4e ne si provalqite jivota zaradi "Liubovta" zashtoto ne se znae kolko mnogo se obi4ateAko pitate mene zashto ne se razdelite za malko (naprimer dokato minat izpitite) i togava hem shte si dadete po4ivka edin ot drug hem i shte se pogotvi mom4eto za izpitite. A i ako iskash da si s nego, ne trqbva da nari4ash maika mu "onaq" zashtoto edin maj kogato umira kazva: "Mamo..."
nqma takova
А защо не се опиташ да говориш с майка му. Покажи и, че не заслужаваш отношението, което тя проявява към теб. Може пък да види, че не си толкова лоша компания за сина и.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Да не ви пука какво мислят родителите!Това си е вашия живот и вие си решавате дали ще сте заедно или не!Бъди с него и не се предавай!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Shtom se obichate ne pozvolqvaite na kogoto i da bilo da vi razdeli.Baba mi i dqdo mi sa bile protiv tova maika mi da se omyji za bashta mi i dori e izbqgala ot tqh,za da byde s bashta mi.Taka,che ne se otkazvaite i si bydete zaedno.ne ste veche malki deca i mojete sami da si reshite dali da ste zaedno ili ne.
ем виждайте се тайничко както казал той..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Както каза In4iTu_ не можеш ли да поговориш с майка му?Все пак вие сте големи хора и можете сами да решавате какво да правите с живота си.Но според мен щом се обичате не трябва да се разделяте,но не мисля че трябва и той да се кара с родителите си заради теб,така че говори с майка му промени мнението и за теб.А ако не стане и това просто се виждаите без тя да знае,което според мен е глупаво,защото все пок вие сте на по 19,а не на по 12,но в крайна сметка ако трябва.Успех и не се разделяите направи всичко възможно да сте заедно.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Сама си вкарваш автогол така.Какво ти пука какво мислят техните, нали той е с теб?Сам й го е казал, постъпил е като мъж, а не като п**ка.Бъдете си заедно, ако можете изнесете се на квартира.![]()
явно те обича истински така че не ги мисли техните...като разберът,че не могат да ви разделят ще го оставят намира
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
И според мен един разговор с родителите му няма да е излишен.Само че не сама.Ти и той.Обяснете на майка му,че ти също желаеш той да замине и да се представи успешно,че не искаш да изостави всичко заради теб.Че си готова и 1 път в месеца да го виждаш и че вашата връзка не е пречка за него да се развива..
Останалите-не сте прави.Ако родителското тяло е против,може да създаде много проблеми..Тъй че е по-добре да поговорят като големи хора,а не да се виждат тайно.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
spored men maika mu go revnuva ot teb
И според мене е така, щот и моята майка ме ревнува от Нея! Баси чувството е честно, напрао нямам думиПървоначално написано от furtado
![]()
Ем след като той толкова много държи на теб че е готов да пренебрегне мнението на майка си какъв е твоя проблем?..Мисля че той е постъпил много добре![]()
just a kid۵
Ще ти кажа само едно. На негово място не само образованието бих си жертвал за да съм с жената която обичам. Ако той го иска а ти го обичаш да го направи!
Абе виж за образованието не знам, щото все пак рано или късно ш'ти потрябва. А кво стаа ако след 2 месеца гаджето те зареже??? Не знаеш кво може да стане след 1 седмица , камо ли година, така че нещата са леко относителни тука, според мене. Въпрос на добра преценка![]()
Az syshto imah problemi s maikata na gadjeto mi ... no toi reshi da opravi neshtata.Sabrahme se edna ve4er az , gadjeto mi,maika mu i bashta mu i qsno im pokazahme che nqma smisyl da se opylchvat na vryzkata ni za6toto 6te stane po - losho...Ot togava maika mu se dyrji s men vse 1 sam i dashterq.
Moje bi tvoq priqtel syshto trqbva da im pokaje kakvo oznachvash za nego!V sluchaq vsichko e do otnosheniqta maika-sin..
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}