I dvamata sme na 19. Hodim ot 6 mesecsa. Mnogo se obichahme, znaeh che sled nqkolko mesecsa shte kandidatstva v drug mnogo dalechen grad ot nashiq i tova shte da ni suzdade dosta uslojneniq no si kazah, che tova e bez znachenie -shtom se obichame shte prevuzmognem razstoqnieto.
Samo deto tupata mu maika zapochna da mu razpravq, che ot kakto izlizal s men sum mu vliqela zle na ocsenkite i ne se bil gotvel dostatuchno dobre za izpitite. Chak go bila zaplashila, che shtqla da go izhvurli ot kushti - "da si hodel pri onaq fliorcsa. da q takova... shtoto qvno ot nego chovek nqmalo da stane." Vchera mi kaza, che maika mu go pritiskala i go nakarala da skusame, obache toi i bil kazal da si gleda rabotata i che taino ot neq shte produljim da se vijdame - poneje mnogo me obichal. Ne mu dremelo za izpitite iskal da se ojenim, da jiveem zaedno... az mu kazah, che nqma smisul da se opulchva sreshtu tehnite, za da e s men - a i ne iskam csql jivot da nosq otgovornost za tova, che toi ne e mogul da postigne mechtata si zaradi men. Kakvo da pravq? Toi mi kaza, che e gotov da se iznese ot tehnite, za da e s men.