.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Co[mix]_Girl
    Guest
    az puk sutieni mrazq mnogo po qko e da si freee

pii boza ne be ebavam se i az ne moga da se pohvala 4e v sedmi klas sam imala malki gardi 4e i v 6-ti ama kvo ti puka ot mn ma drugite ima mn na4ini da go prikriva6 tva 6tom iska6 pak ima vr 6e ti poporasnat
    Vseki 4ovek,umira,no ne vseki jivee istinski!!!

И аз съм в седми клас и по4ти вси4ки моми4ета(да не кажа вси4ки)в моя клас носят сутиени.4естно казано и аз се комплексирам ,но все пак има време за вси4ко и искам като порасна пове4е да имам хубави и стегнати гърди,а на тези другите моми4ета нека им висят
    Живей за мига на щастието

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    на мода до колкото разбрах са по-малките цици, така че спокс
    носи бюстие вместо сутиен ако искаш - се едно си със сутиен само, че без банели и подплънки.
    няма любов

Guest
    boza i bani4ki mu e maikata

da ama posle pyk shte si i debela

spokoooo
    Guest
    ami i az v 7-mi klas ne nosih sutien a vsi4ki ot moq klas imaha (samo 2-3 imaha s kvo da go napylnqt ahhaha) drugite daje bqha po zle ot men no pak noseha apak az zlojih v 8.Sq sam 11 i ne sa mi mnogo golemi daje se kompleksirvam ponqkoga,no ose6tam 4e tepyrva po4vat da mi rastat i da se oformqt.Mislq 4e i vsi4ko zavisi ot cikala.Na men mi doide v lqtoto na 7-mi klas i za tfa e normalno da se razvivam po kysno,a na nqkoi koito im idva v 5-6 klas e normalno da sa po razviti.Za tfa 4e spoko vseki se razviva po razli4en na4in.Apak i da ima6 mnogo golemi gardi pak ne e rabota

Guest
    Цитирай Първоначално написано от spokoooo
    ami i az v 7-mi klas ne nosih sutien a vsi4ki ot moq klas imaha (samo 2-3 imaha s kvo da go napylnqt ahhaha) drugite daje bqha po zle ot men no pak noseha apak az zlojih v 8.Sq sam 11 i ne sa mi mnogo golemi daje se kompleksirvam ponqkoga,no ose6tam 4e tepyrva po4vat da mi rastat i da se oformqt.Mislq 4e i vsi4ko zavisi ot cikala.Na men mi doide v lqtoto na 7-mi klas i za tfa e normalno da se razvivam po kysno,a na nqkoi koito im idva v 5-6 klas e normalno da sa po razviti.Za tfa 4e spoko vseki se razviva po razli4en na4in.Apak i da ima6 mnogo golemi gardi pak ne e rabota
    mi i spored men ima nekva vryzka s cikala ama nz...i na men mi doide daje lqtoto sled 7mi i sa sam 10 ama sa mi mn malki i mn se komplexiram...mn mi e gadno kato gledam drugite kolko sa im golemi a na men....

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Да ти имам и проблема В моя клас сме 8 момичета които половината не носят,не трябв да се притесняваш от това Има и сутиени с чашка А(поне така мисля де)

И аз съм на 15 и мойте са малки, но тва не ми е проблем... обичам си ги мои са си и не бих ги заменила с други пък и ще пораснат... гаджето им се кефи, ... до сега не съм чула обида за себе си от рода на "плоска си" или нещо такова... в 7ми клас може да ти се подиграват... но след година две връстниците ти ще пораснат умствено както и ти и ще разберете че големината на гърдите съвсем не е от значение...

Супер фен Аватара на pinki
    Yf vijdam,4e ne sum edinstvenata kompleksarka na tema "Gurdi"... da to verno gadjeto i s malki si me xaresva ama po-drygo si e da sa si pone malko po-golemi....
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си