- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Udovolstvie...
Абе хора според вас,презерватива разваля ли удоволствието и как предпочитате да го правите?
Не съм го правила без, нямам и намерение да го правя в близките няколко години и не мога да ти кажа дали разваля удоволствието... На мен и така си ми е добре![]()
Първоначално написано от 182+44_4adel
Пхаха, изказа се![]()
чувствителност или чувственост?!? има разлика... и то не малка
Пък и не мисля, че опита е важен. Това, което е от значение е чистата химия, привличането, страстта, допира на двете голи тела, тежкото дишате и т.н...
mi az sum na su6toto mnenie kato CooL^GirL^^^
Ще се научишПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
абе удоволствие или не САМО С ГУМА!!![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
ами пробвала съм без ..и ми хареса повече..но честно казано не вярвам толкова на гаджето си... презервативите колкото и да са гадни се необходими[-o<
no exit
Без е най яко !
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
1:1 mislq po su6tiq na4inПървоначално написано от MalKa_BLuDnica
![]()
Хах е как да не е важен..може да не е от най-голямо значение,но е доста важен..Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
защото все пак при повече опит не допускаме да се случат някакви глупави фалове.Без презерватив удоволствието не е кой знае колко по-голямо от това с презерватив.Но пък С презерватив опасността от нежелана бременност и различни болести е много по-малка
![]()
f@nt@zi@
Така е, и аз съм на това мнение!Но и с презерватив не е чак толкова зле. Затова, предпочитам да съм сигурна, че няма да съжалявам заради няколкото минути щастие! Такче- С ПРЕЗЕРВАТИВ!Първоначално написано от Adwokat
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Колкото повече толкова повече
Аз го правя с 5 наведнъж щото съм спинозен да не е зараза !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За мен няма разлика!Разлика бих казала,че има когато свършва!
Предпочитам без презерватив, че е по яко...Първоначално написано от aniezina
Презерватив слагам само когато не познавам момичето...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не знам...Е, определено би било по-хубаво без презерватив.
Като начало ще кажа, че удоволствието би трябвало да идва от самата близост на двамата влюбени, независимо дали го правят със или без презерватив. Това едно на ръка, но ако погледнем чисто физическото удоволствие, без е много по-приятно, спор няма. Само че... по-приятното, не винаги означава по-правилно и безопасно. Така че винаги с презерватив, колкото и да ви се иска да го правите без. И този момент ще дойде, ще му се насладите, но след време.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Verminaard
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Е, ти пък... не може всичко на готовоПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Едва ли има спор по въпроса с или без ... от чисто физическа страна - без презерватив удоволствието определено е по-голямо, верно не е много безопасно, но ако имаш сериозна връзка се предполага, че имаш вяра на партньора си и можете и без кондоми ... естествено пак си зависи от вас самите![]()
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
po-hubavo e BEZ!
удоволствието без е много по голямо,но има презервативи които са изключително тънки и поти няма разлика дали е с...или без![]()
Без презерватив е по-яко ;) Друг е въпроса дали вярваш на приятеля/приятелката си и до каква степен си сигурен/а, че тя/той спи само с теб ;) Аз лично вярвам изключително много на приятеля си, но въпреки всичко си го правим с презерватив.И го правим защото понякога ако се изпусне?!:) За т'ва ползвайте си презервативите
ми ако знаеш как да правиш.. нищо не разваля..
+ презерватив разбира се... а в по дълга връзка и с мн доверие може и на хап4ета..