- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Masturbiram ot 7 godi6na
a tova sa ve4e 10 godini,. sex ne sam pravila. Smqtate li,4e mi e dobre?![]()
Dobre mi e,ama normalno li e![]()
zavisi si ot teb. moje da ne si go pravila za6toto: ne si gotova; ne si namerila podhodq6tiq 4ovek; te e sram ... abe tva samo ti znae6 dali ti e dobre![]()
I az tova iskamПървоначално написано от Verminaard
![]()
hey momi4eta masturbirate li v banqta..?
ami mili4ka deistvai ako se 4uvstva6 gotova :PПървоначално написано от evdokiq
Те всички момичета това искат..Първоначално написано от evdokiq
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ако не наложи и АзПървоначално написано от Verminaard
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ехехех....що не и поискаш и адреса и номера и се почвайте?Първоначално написано от Verminaard
По темата- има много причини заради които мастурбираш, а все още си дефствена, както се каза в някои от по-горните постове. А щом си чувстваш готова- отивай навън да го търсиш, а не стой да питаш нас дали е нормално, сама прецени, за мен е!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Щом искаш някой да те изчука - какво чакаш - върви потърси кой де - не вярвам да няма желаещи
Не за вражда, за обич съм създадена!
нам на...7г??? ми...аз таковата...
ВРЕМЕ Е ЗА СЕКС
Поправка, до тук се знае за двама, иначе съм сигурна че са много повече...Първоначално написано от Verminaard
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Е каде е проблеба, като ти се ебе излез и си намери някои - само да не е проблема външният ти вид....
Който каквото ще да казва, но външният вид е основното нещо което привлича момчетата...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Брей... на 7 си била доста напред с материала..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Няма ти нищо ненормално .... чела съм обаче че не трябва да се привързва човек към мастурбацията, защото после това пречи на секса с партньор ... така че по-добре си намери някой с който да си правиш сексСекса е много по-добре от мастурбацията вярвай ми ...
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
таз пък...
момееееееееееееееееее, закъсняла си... като навършиш 3год почваш да мастурбираш,а на 5год и с Владко в градината си бъркате в гащите...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
... грозна си и си тъпа и никой не ще да те вземе ; не си на толкова на колкото се представяш а някъде към 7 години по-малка ; само ти си мислиш че все още си девствена а всъщност през нощта докато спиш някой вече те е **** и т.н. и т.н.Първоначално написано от silver_angel
![]()
сега на сериозно... нищо лошо няма...ама внимавай да не станеш стара мома![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ЕИИИИ я по леко аз се казвам ВЛАДО!!! (не се ебавам) аз сам 3-тия навит за сексПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
ве4е сме 3-ма не се оплакваи!
Апффф, естествено, че да!Първоначално написано от evdokiq
Аз за първи път маструбирах на 5, но доста по-късно разбрах какво съм правил![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
еми аз от 11 годишна... и правих секс на 15..
Първоначално написано от DzVErA*
Владо, нищо лично.... просто казвам на мацката как стоят нещата![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.