Цитирай Първоначално написано от aniezina
Всеки човек си прави сам избора. Аз нямам нищо против "вас". Но имам няко неясности относно изказванията ти и темата въобще...
1. Казваш че харесваш момчета от 5 години-до колкото знам, човек се ражда такъв какъвто е, аз не мога да кажа че харесвам момчета от х време, нали? Не е ли по-правилно да кажеш че знаеш за ориентацията си от 5 години....
2.Какъв е въобще смисъла на темата?! Не искаш да се говори против гей обществото-ок, но защо смяташ че с една тема, ще постигнеш това което се мъчат да постигнат хилядите хомосексуалисти по цял свят?
3. Наистина е по-добре когато партньора ти знае какво искаш, и ние нямаме право (наистина е така въпреки че го правим, и то по жесток начин) да ви обиждаме и критикуваме, но признай че и ние имаме правото на собствено мнение. Има хора които нямат нищо против "вас" но не им е приятно да ви гледат как се натискате например... за нас, е такова възпитанието-че това не е нормално.
Заради всичко това и ред други причини, "вие" ще бъдете съдени и хулени, защото сте избрали да сте "различни", а всичко различно, според някои е и ненормално и грешно,и трябва да е съдено! Щом си избрал да си "различен" сега ще търпиш! Не те съдя за избора ти, напротив, искам да ти потскажа че трябва да го защитаваш и отстояваш, но не и с безмислени теми и прочие...
смисалът на темата е че няма смисал....
Педалите са срам за човечеството...