- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов с по голямо момиче
Добре кажете ми нормално л ие да тръгна с момиче година по голяма от мен (ако ме видите изглеждам на 25+ но всъшност съм на 19 а тя е на 20)
Вие бихте ли сторили нещо подобно (момичетата да тръгнат с година по малак)
Разликата ви не е толкова голяма. Мисля, че няма да има проблем![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не знам как звучи на другите и как изглежда от страни, но съм бил със доста по-големи от мене и е нямало ник'в проблем! А и разликата е 1 година, не е 3-4-5 применро.
Според мен няма никакъв проблем...пък и щом се харесвате кой ша ва спре![]()
Първоначално написано от Анонимко
Еми няма лошо , моята приятелка също е по голяма от мене и това не ни пречи.![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ТИ ПА ЗА ЕДНА ГОДИНА СЕ ПРИТЕСНЯВАш... ИМА НЕКФИ МАЦКИ ДЕТ СА НА 19 А ХОДЯТ С НЕФКИ 15-ГОДИшНИ "ПЛАЙБОЙчЕТА"щОМ СИ Я ЛОФКАш, ПРОБЛЕМ НЯМАш ...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
нищо лощо даже е яко:P
no exit
Определено смятам,че една година не е проблем
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
вземи си кака да те отрака!
няма лошо.....взимайте се...любоФ да имаа\
/ \
/
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
е ако и тя иска тръгнете какъв е проблема
Let The BEAT Control Your Body
Не е никакъв проблем!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
виж както се казва любовта няма граници
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ае ко ти пука от годините не моа разбера? Тфа няк'в комплекс ли се явява или?Щом се кефите един на друг, не обръщайте внимание на нищо друго и тва е. :P
Абе хора не мога да ви разбера защо възрастта трябва да ви е толкова голям проблем.....любовта е толкова красиво нещо и вместо да я изживявате пълноценно вие изпадате в някакви размисли ''Дали е нормална разликата в годините''......просто изживявайте всеки миг с любимия по най-добрия начин и хората не трябва да се намесват в отношенията ви и хич да не ви пука каква ви е разликата.....просто се наслаждавайте един на друг
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
1.Разликата хич не е голяма
2.И да беше голяма кфо ти пука след като го искаш?
Извод:НЯМА ПРОБЛЕМ![]()
just a kid۵