- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо все на мен
Имам наи-ужасната маика .. никога за нищо не ме разбира .. ето днеска .. сутрита ме събужда в 11 и ми казва ставаи стига си спала и тфа е без обяснение .. после като и казвам че имам планове след обед да излизам ми казва не може и аз и казах пак че ще изляза .. научила съм си нямам какво да правя нищо не и пречи .. и казах на баща ми че искам да изляза тои каза добре и аз доволна .. ама тя смао и смао за да не изляза ме кара да сам и помагала за някфа манджа нещо което никога не ме е карала да правя .. и как ся да не се ядосвам .. казва ми и аз някога имам планве но се развалят сега и твоите ще се развалят ... не я понасям секи ден се караме и само рева и вече се побърквамм![]()
davai go po spokoino ..i nedei da govori6 taka tva vse pak ti e maika az bih predpo4ela da imam takava maika ot kolkoto da nqqm kakto ev moq slu4ai taka 4e ne i obru6tai tolkova vnimanie i vsi4ko 6te e ok![]()
Наистина понякога и родителите прекаляват,но все пак тя ти е дала живот и по никакав начин не може да ти мисли лошото,така че успокой малко топката......разбирам те,че доста често ни карат да се изнервяме,но и те имат нужда от разбиране,защото не им е лесно да ни предоставят най-доброто и да се грижат за семейството
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
поговори с нея, обясни и че ти е изключително неприятно тя да ти разваля нбастроението, плановете и въобще...да ти пречи по такъв начин.
би трябвало да те разбере...майка ти е все пак![]()
Я по- спокойно, не си първата, не си ипоследната с подобни проблеми, честно казано и при мен е имало нещо такова, но като говоря с майка ми на четири очи и си изясним нещата каго големи хора няма никакви проблеми, просто се успокой и говори с нея по- често, когато тя ти крещи ти не и обръщай голямо внимание, а когато ти каже да направиш нещо, свърши го, но после и кажи, че излизаш и това е... поне при мен действаше, сега няман такива проблеми...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Хаха..мен ме будят в 10 със същите реплики..и ставам щото знам,че е късно.Един път като не ти даде да излезнеш не означава,че всеки път ще е така.Просто сега те е спряла-искала е да й помогнеш-какво толкова?
Ми иска да е степ. Може би е мъчно че не те вижда често и заради това иска да си повече при нея. Така предполагам Едва ли изка да ти навреди. Се пак ти е майка.
оо,и мойта обича да ме събужда,но към 2 на обяд![]()
По-добре не й казвай,че имаш планове да излизаш,а се затвори в стаята си и се понагласи и като стане време да излизаш само кажи "Аз излизам,че вече закъснях!" и не чакай никакви обяснения,а направо излизай.А ако случайно ти каже нещо кажи "Аз сега за какво се гласих толкова,за да не излизам ли?Обещала съм,и приятелките ми вече им писна от мен и само ми се сърдят!НЕ БЪДИ ТОЛКОВА СТАРОМОДНА!" неее,тва последното може и да не го казваш![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!