Zdraveite! Mnogo sum oburkana...ne znam kakvo d apravq.Navsqkude imam problemi-v dasaklo s suo4enicite mi,s priqtelite mi i nai-golemiqt problem e u doma.Predi kogato bqh v kofti nastroenie se pribirah u doma-edinstvenoto spokoino i sigurno mqsto..no tova se promeni.Sega nqma ni6to sigurno za men. Problemut e ba6ta mi.Toi....naprekusnato pie i se durji ujasno s men i s maika mi.I predi be6e taka-no sega stana po-lo6o.Dori i ba6ta mi da ne e pil toi se durji grubo i me zapla6va! Ne mojem da si kajem i edna duma s nego.Az se opitvam da buda mila s nego.I vseki put se nadqvam da go omilostivq,no ne stava.toi naprekusnato mi govori s zlobno i vo4ite mu vijdam zloba i nenavist!V4era maika mi me pita dali da se razvede s nego!I az kazah 4e mi e vse edno.I s tova osuznah 4e ot men zavisi dali maika mi i ba6ta mi 6te se razvedat...Naistina po dobre 6te mi e da se razvedat-nqma da mi e mu4no za ba6ta mi.No me e strah kakvo 6te stane s jivota mi...Molq vi daite mi suvet!Ne bih iskala roditelite mi da se razvejdat-no smao ako ba6ta mi se durji normalno.A toi ne durji otvratitelno...