.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

Какво става при развод на родителите?

Здравейте на всички. Аз съм момиче на 16г и майка реши, че ще се разведе с баща ми. С нея също решихме да излезем на квартира, тъй като апартамента, в който живеем, е на родителите на баща ми.
    Мисълта ми е при евентуален развод, аз ще избера да съм с/при майка ми и въпроса ми към вас е какво ще стане с баща ми?
    От страна на баща ми има няколко изневери, но нямаме доказателства с майка ми, та другия ми въпрос е какво би могъл да направи баща ми, за да направи така, че да излезе, че майка ми не може да се грижи за мен?
    Или по-просто, ако не знаете, кажете ми към кой да се обърна за информация по тази тема?
    Благодаря ви предварително.

Ami ti re6ava6 kade 6te ostane6 a ako izkarat maika ti nesposobna da se griji za teb nz ... konsultiraite se s adokat ili ... off nz pogovori s va6te po toq vapros.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на Sarabi
    Оставаш с единия родител. Ако ходите на съд, някой ще те попита с кого ще ти е по- удобно да живееш (обикновено се случва да е родителя от същия пол), казваш си "Обичам мама/тати повече и ще ми е по- приятно да живея с нея/него". Определя се финансовото/психическото/физическото здраве на двамата и се решава кой е по - подходящ да отглежда дете. Това, в общи линии. Другото теб не те бърка, само за майка ти и баща ти е.
    Може да бъркам в нещо или да не съм точна, но при мен стана така .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Мда, всичко, което каза Sarabi*, плюс това, че единия ще те вземе при него, а другия ще плаща издръжка.

ПС: Браво на теб, че се държиш мъжки (поне така изглежда от темата ти) Ако не - дръж се, с развода не идва края на света, и въпреки, че няма да живеете заедно, те продължават да са ти родители. Пожелавам ти занапред всичко да бъде, доколкото е възможно, нормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си