.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Vietnamski skandal

Vietnamski skandal

Ta zna4i moqt ba6tatko e ot Vietnam i e mn gotin po prinicp prili4a na Jet Lee,i vdigna skandal 4e ne sme 4istili s sestra mi i po4na da ni celi s nqkvi strukove marulq..posle mi vika "pribira ,pribira drehi v 4uval.Az hvurli si4ko kazan.."ii me cele6e s nqkvi torbi ii se nasrah da mu se hilq v liceto i nakraq me uceli s edna kupi4ka ama ni6to ne mi stana ..aee vie imate li takia zabavno-serizoni skandali u vas???

Guest
    hah ada ama moq skandal ne e halucinaciq e dobre po tvoqta logika tva ne e vuzmojno.Nevuzmojno li ti se struva naprimer az da si qm marulq i ti da me natvari6 i az da te ocelq s neq?emi mn e vuzmojno!!pomisli si!!

Guest

vietnam

Znae lii kakvo e da su 4ujdenec ako znae6 6te se doseti6 4e 6tom ba6ta mi idva ot Vietnam tva zna4i 4e ne znae dobre bulgarski i za tova govori taka..

В големи филми се вкарваш ей !

еееее искам и аз такива забавни скандали.......завиждам ти много :P
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Забавна ми се струва тази реплика, която мама мн често ми споменава, като я поизнервя малко - "Аз да те отгледам от две кила месо, а ти да ми говориш/отговаряш/правиш тези дивотии" ...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    мене майка ми ме е целила с чехли
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Guest
    Баща ми ме преби супер брутално веднъж и ме изгони за 18 дена от нас... скитах из града кат глуха кучка и накрая случайно съседа ме срешна и ме взе с колата и ме върна у нас (От софия съм междо другото) а баща ми се беше изнесал у майка му и задязал майка ми

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Забавна ми се струва тази реплика, която мама мн често ми споменава, като я поизнервя малко - "Аз да те отгледам от две кила месо, а ти да ми говориш/отговаряш/правиш тези дивотии" ...

Лелеее колко ми е познато... обаче мен ме изкарва едно кило... още по- незначителна
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си