.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище

Хм . Как да и кажа , че не я харесвам , ама без да я нараня.

Еми начи питах разни френдове те викат , че нямат идея..И така въпроса:

Има едно момиче от квартала дето ме харесва. Аз сам се сетих де , шот постоянно гледа да е покрай мен , ми хвърля някви влюбени погледи и тн , преди малко приятелките и ме питаха дали ми е интересна..
    Ми...Не е мой тип , обаче е добро момиче.По какъв начин да и обясня , че не я харесвам и не мога да тръгна с нея , без да я нараня?

Айде давайте отговори.

ми човече.....кажи и си го...смисъл в прав текст...щот ако отлагаш може тя да се привърже към теб и ще стане мнооооогооо кофтиии
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Ox boje ot kude se izvudi toz prostak.Zna4i az mislq 4e trqbva da pogovorite nasame i da i kaje6 4e e mnogo svqstna no ne izpitva6 ni6to kum neq.Ili puk q izluji i kaji 4e si vluben v druga ,taka nqma da si q naranil .No v kraina smetka vseki otblusnat ,dori i nai-takti4no mu e kofti

govorex za pecata

Цитирай Първоначално написано от djeini
    govorex za pecata
    Пецата е много точен пич цял ден му правя чекии

Град
    Пецата от от Враце де гарга не каца , простена му е простотията.
    Джейни мерси за отговорите , въпроса ми беше главно към момичетата, те най-добре знаят.Аре!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pecata
    Почни така:
    Моме ти аресваш ли ме ся ? (ако каже да виж #1)
    1. Ако СИКАШ ела ми удари една, и да те ичцукам после па ще се оженим и ще дам вино на баща ти (така прайм в враца)
    2. Ако СИКАШ ела ми удари една, и да те ичцукам !
    А честито ни!Имаме си ново попълниене,което очевидно иска да си навира пацата в очите на всички.

Няма да оцелееш тука другарю

по темата: ми питай я дали наистина те харесва и просто и кажи точно кво мислиш за нея и за цялата тая работа и така...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    честно казано, няма начин да не и стане някво гадно

само не я лъжи, че имаш приятелка, или си влюбен в друга (ако не си де), защото като разбере, че си я излъгал, а тва става винаги, ще и бъде още по-гадно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Мии тя знае , че наскоро скъсах с гаджето ми , можеби ако и кажа ,че примерно не съм готов за нова връзка , няма да и е толкова гадно?

E tq otkude 6te razbere momi4eto v koeto toi e vluben,toest mnimoto momi4e moje da ne e ot negoviq grad i t.n.Gluposti , 6te razbere xodi dokaji 4e nqkoi si sofianin e vluben vuv varnenka.Ot kude ti

Mda tova 6te stane, idealno e .Samo da ne se izduni6 posle kat si nameri6 novo gadje primerno 2/3 sedmici po-kusno

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Мии тя знае , че наскоро скъсах с гаджето ми , можеби ако и кажа ,че примерно не съм готов за нова връзка , няма да и е толкова гадно?
    да,ама няма вечно да не си готов,нали?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    тъпо е да се измислят оправдания за глупости

той може просто да и каже, че не я харесва и не я възприема като жена, а като приятелка...като каже, че има приятелка излиза, че тя може и да му е симпатична, но той да е обвързан и затова не може да са заедно....ако е влюбен и не е с тва момиче, има шанс тя да го свали някоя вечер...и мен са ме рязали по този начин, и аз съм си измисляла тъпи оправдания истината е най-добре...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Da de istinata naistina e nai -dobre ama ot neq nai-boli ox neznam otkazvam se da go mislq postupi kakto gi 4ustva6 ne6tata i tva e.Aide kusmet

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от pecata
    Почни така:
    Моме ти аресваш ли ме ся ? (ако каже да виж #1)
    1. Ако СИКАШ ела ми удари една, и да те ичцукам после па ще се оженим и ще дам вино на баща ти (така прайм в враца)
    2. Ако СИКАШ ела ми удари една, и да те ичцукам !

тебе директно за бан те предлагам..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново

Re: Хм . Как да и кажа , че не я харесвам , ама без да я нар

Цитирай Първоначално написано от Skullbreaker
    Ми...Не е мой тип , обаче е добро момиче.
    тва трябва да й кажеш
    no exit

Повече от фен
    Град
    Варна
    "Между нас няма да се получи нищо.Не те харесвам."

Някой друг пример да ти дам?ама така конкретен.Да ти подредя думите,ти да си ги заучиш и да ги изпееш на момичето.Ти своя собствена глава нямаш ли си или мислиш с оная си работа?

Може да звучи гадно,ама въпроса ти е супер елементарен и тъп!
    Не че ти си малоумен,ама явно ти е за пръв път.Пробвай със свои думи,те ще дойдат от твоето сърце,ще излязат от твоята уста. И най-бляскавата фраза да ти дадем,ако не я кажеш правилно,може да се получи голям гаф.

Ти най-добре знаеш какво чувстваш,така че ти сам си знаеш какво точно да кажеш.Не се притеснявай,от твоето "не" тя няма да умре,няма да й стане лощо,няма да и излязат пъпки.

Импровизирай.

Успех!

Град
    Мерси.Ми да , за първи път ми се налага да "отблъсна" момиче .
    Страх ме е ,че ако говоря директно , може да я нараня много , а не искам.Но карай ,все нещо ше измисля . Мерси за отговорите , предлагам темата да се затвори за да не стане източник на флууд , врачанина му дайте предупреждение за бан и така . Аре!

Град
    София
    ПИТАш Я ДАЛИТЕ ХАРЕСВА... ТЯ щЕ СЕ ПРИТЕСНИ , НО щЕ ТИ КАЖЕ... ПОСЛЕ ТИ ПРАИш НЕКВИ ФИЗИОНОМИИ (НЕ ПРЕКАЛЯВАш, НЕ ПУФТИш... СЕ ЕДНО НЕ СИ ЗНАЕЛ ) КАЗВАш И КВОТО МИСЛИш... НАЛИ ТАМ КВОТРО чУВСТВАш... чЕ Е ДОБРО МОМИчЕ, НО НЕ Е ТВОЙ ТИП... НЕ Я ЛЪЖЕш ЗА НИщО... И ТАКА... ТЯ щЕ ТЕ ЗАБРАИ СЛЕД ВРЕМЕ... НО С ЕОПИТАЙ ДА ГОВОРИш ПО-МИЛО... ИЗПОЛЗВАЙ ПО НЕЖНИ ДУМИ... СЕ ПАК НЕ Е ПРИЯТНО ДА ИТ КАЖАТ ТВА...
    Вие на хероин ли сте бе?

Единственото което може да направиш е да й го кажеш по по-лег начин, но и тогава пак ще е наранена...
    Така, че дали така или иначе все тая.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

ami kazva6 i 4e ne q haresva6 i kolkutu i izturkano da zvu4i i kaji 4e iskate da si ostanete frendove puk vij ako q uvajava6 i obqsni kak stoqt ne6ata oba4e e tupu ako i kaje6 ne iskam da imam vruzka i sled ena sedmica da si fane6 gadje tui e m lo6u puk nema kak da ne i stane gadnu kaktu i da i go kaje6 ama spoko tq 6e te razbere 6e stiskame palci
    ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....

Град
    Мерси , обадих и се , след 10 минути ше се видим в градинката...Стискайте палци .

Ice_Queen*
    Guest
    Дано само не помисли противоположната ситуация..

Град
    Бързо свърши..Обаче се чувствам отвратително , все едно съм най-големия идиот на света .

Като идваше беше с такъв светъл поглед и усмивка..Толкова весела..Мисля , че си е помислила , че я викам за да и предложа..
    Казах и ,че нищо не пречи да сме приятели , но аз просто не мога да съм по-близък с нея,че е прекрасно момиче,но просто не мога с нея...Имаше вид все едно ще се разплаче .Само каза , че трябва да си ходи , чувствам се като пълен гадняр

Дали нямаше да е по-добре да тръгна с нея , като я излъжа , че я харесвам?Просто още не мога да се отърся от лицето и като си тръгваше .

Голям Playboy се искара е
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си