- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хм . Как да и кажа , че не я харесвам , ама без да я нараня.
Такъв е живота истината болиама все пак по добре истината де
и да ти кажа тва да тръгнеш с някой от съжалание е мн тъпо нещо не го прави
![]()
Ми аресва ме момичето ко ми е .Първоначално написано от Adwokat
Няма лошо не си те харесва..Първоначално написано от Skullbreaker
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
NIKOGA AMA NIKOGA ne trugvai s nekoi samo za da ne go narani6 za6oto posle i dvamata 6e budete naraneni .. taka kato si i kazal istinata 6e q boli no pone 6e znae i nema da i dava6 naprazni nadejdi spoko![]()
ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....
Определено, ако те харесва ще й стане зле, няма как.
Просто отиваш при нея и й обясняваш как седят нещата, бъди честен с нея.
ами няма начин с който да не я нараниш
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Еми значи щом не искаш да я нараниш...Стани приятел с нея и се дръж мило но никога не й давай повод да мисли че може да сте повече от фр...
Нз само тфа ми дойде на ум![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Ъх... сама си е виновна, не е твой проблем.
Не, сериозно, утре ако се влюбиш до уши в някоя, но пък не си "неин тип", ще смяташ ли че тя трябва да се чувства виновна заради теб?
От истината боли, но от скритата истина боли повече!Затова най-добре и кажи истината...А относно това, че не искаш да я нараниш..това няма как да стане..при положение, че я отрязваш, а тя те харесва...нещо не се получава..![]()
Кажи и ,че не е твой тип...метни и нещо от рода ,че нямаш нищо против нея и примерно е сладка но просто не е твой тип.Все пак има и истина и благородна лъжа ако и го кажеш.