.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    On the wings of love... :)

Романтичната любов

Как мислите съществува ли романтичната любов днес ?
    Аз мисля,че все още я има макар и рядко срещана .
    Do you believe in dreams?That`s how I found you!

Moje bi da, moje bi vse o6te q ima.E estestveno romanti4nata lubov moje da se osu6testvi samo s romanti4ni muje, a te sa na iz4ezvane

Супер фен Аватара на pinki
    Ex...има ги... Ама са такава рядкост,че някой вече се чудят дали съществуват
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Varna
    Иска ми се да съществува но в наши дни просто няма място за роматика, днес я срещаме само във Филмите
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ще ми се да вярвам, че наистина съществува
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Има я,но е много рядко срещана. Това е все едно да се влюбиш истиски - рядко срещано.Макар и двете понятия да са сходни всъщност имат 1 съществена разлика: че романтичната любов не е задължително да е дълга. Много от нас са изживявали подобна романтика ,но само във първите месец-два от началото на връзката. Много е трудно да запазиш интереса на половинката към теб. Затова и се руши романтиката - липсата на мистерия и силни емоции я погубват.

Извод: Обичайте се,любете се,прекарвайте си времето в забавление пък да става каквото ще!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Sashtestvuva,no se sreshta vse po-rqdko...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Е в крайна сметка "каквото повикало, такова се обадило." Ако бъдете романтични към някой е нормално да очаквате същото, но ако самите вие не правите такива жестове тогава защо да обвиняваме мъжете, че не са романтици?
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Град
    Сандански
    Романтична любов има. Обаче жените убиха романтиката в мъжeте

Зависи.. от това поне един от двамата да е настроен романтично. То си е до човека. Аз рядко съм романтична.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    София
    РОМАНТИКАТА Я ИМА... НО В НАшИЯ СВЯТ Е МНОГО ПО-РАЗЛИчНА ОТ ТВА КОЕТО ПОКАЗВАМ ПО ФИЛМИТЕ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че същестува, но все пак се среща по-рядко.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    РОМАНТИКАТА Я ИМА... НО В НАшИЯ СВЯТ Е МНОГО ПО-РАЗЛИчНА ОТ ТВА КОЕТО ПОКАЗВАМ ПО ФИЛМИТЕ...
    Е, ясно-то по филмите нищо не е, както в реалния свят...

Съществува, макар и рядко, но все пак съществува. Не знам какво разбираш ти под романтична, но аз твърдя, че моята е такава.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Ex...има ги... Ама са такава рядкост,че някой вече се чудят дали съществуват
    съгласна
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Град
    Варна
    Съществува ама е много рядко срещана

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен съществува,но е все по-голяма рядкост.В днешно време вместо романтика има насилие,все по рядко се чува думаите обичам те или да се направи някакъв нежен жест към дадено момиче,по често явление е някое момче да псува половинката си,което за мен е мн жалко.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Дам.Аз лично рядко я срещам, но от моя страна - съществува и винаги ще е така.Ако трябва да съм честен, съм hardcore романтик. ^_^
    Но...явно на днешните момичета това не им допада.
    ...

мн ясно че има
    аз примерно съм мн мн романтичен

аз мисля 4е има защото само в този сайт аз знам няколко 4овека които наистина вярват в любовта така 4е не сме загинали \/

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    аз мисля 4е има защото само в този сайт аз знам няколко 4овека които наистина вярват в любовта така 4е не сме загинали \/
    Ти си на 13 и не се броиш.

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Ако си я направим такава ... ще я има
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Guest
    Изключително интересно ми е, как 15-16 шмулъовци в темата разбраха, че в миналото е "имало повече романтика", а сега "тя е все по-рядко срещана". Тия изтъркани лафове ако ги хвърляте и на партнъорите си, явно защо са отегчени до смърт от вас и няма романтика. Аз никаква романтика не мога да създам, когато общувам с гибон, който не може да напише 2 изречения без правописна грешка..

Цитирай Първоначално написано от TARAN4O
    Романтична любов има. Обаче жените убиха романтиката в мъжeте
    Много точно казано.

Романтиката е застрашен вид животно, което скоро ще изчезне от лицето на земята. Малко останаха момчетата, които все още се опитват да направят нещо по въпроса, но когато една жена(момиче) убие тва чувство, тва момче се превръща автоматично в хейтър. Следователно още един индивид изчезва. Всичко вече е пари коли,дроги,алкохол кучки и треви...

Бтв моята любов е такава, но до кога ли ???

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Radeto_
    Ще ми се да вярвам, че наистина съществува
    I na men...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си