- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтичната любов
iskam damo da vi kaja 4e su6testvuva romantika vuv vsqka vruzka.ako 6tete vzemete tova kak ste se zapoznali pri men poslednata mi vruzka taka e obvurzana v romantika 4e ve4e vqrvam dori 4e tva e purvata mi istinska lubov.ako nqkoi iska da si lafim za lubovta i dr priqtni temi da mi pi6e.morgana_@abv.bg![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Любовта малко или много винаги е романтична, тук вече зависи от хората. Иначе да съществува и не мисля, че някога ще спре![]()
Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...
Живееш ли за единия секс без никаква романтика, значи просто си изпуснал адски много от тоя живот.. Няма нищо по хубаво от това да си с любимия човек някъде сами, прегърнати и просто наслаждавайки се един на друг, забравили някъде там далече всички проблеми и всички други хора..за тези моменти си струва човек да живее..
And nothing else matters..
Същото принципно може да се каже и за мъжетеПървоначално написано от BAYO
![]()
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
зависи к'во разбираш под 'романтика' и 'романтична любов'...
ценностите се измениха какво остава за 'романтиката'...
ако говориш за Пепеляшка... Спящата красавица... Снежанка, Малката русалка и т.н. т'ва са вълшебни приказки за малчугани, за да живеят с илюзията, че цари мир, любов и разбирателство... и че Доброто винаги побеждава...
а ако има романтика в повечето случаи тя е може би в началото на връзката... когато единия иска да направи впечатление на другия или направо да го свали... после цялата тая 'романтика' се превръща в рутина...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да, вярно е.Първоначално написано от TARAN4O
Но Една Жена спаси романтиката в мен...
и ме спаси от нищото
като ме нау4и да Вярвам , 4е Мога да Бъда не само Истински,
но и по-Добър.
Не е задължително да е такаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Имам връзка от почти 2 год. и романтиката не ни е напуснала все още и всеки път като се виждаме си даваме всичко, на което сме способни. Може да са редки случаите, но да не забравяме, че и тях ги има все още.
Съгласна съм! И при нас е така! То дори е стра6но когато не6тата в една връзка станат рутина! За мен романти4но е дори да си лежим гу6натиПървоначално написано от BAYO
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
започнах със 'зависи какво разбираш под 'романтика''
и дадох един пример... как в повечето случаи стоят нещата...независимо от разбирането за романтика...
за едни е...гаджето ти да седи долу под балкона и така да си приказвате ('щот да речем имаш вечерен час)...за други е... да й подарява цветя с повод и без повод...трети си правят романтични изненадки един на друг... за четвърти да са гушнати на леглото (както спомена leti_cherry)...и т.н, и т.н...
и въпреки т'ва не съм казала, че не съществуват изключения... и че тази 'романтика' не продължава дори и в 2-3-4-5годишни връзки....
при доста хора цялата тази любов и превързаност се превръща в ежедневие... нагледен пример... 2ма съученици ходиха година и половина... в началото всеки можеше да им завиди за такава връзка... в приказките не са се случвали такива неща... и след 5-6 месеца цялата тая 'романтика' се възприемаше и от 2мата като нещо, което е съвсем нормално.... Той - го правеше, 'щот' така беше свикнал... Тя го приемаше за нещо обичайно... и вече да получи малкия подарък, цвете или Той да я заведе на необичайно място... нямаше момент на изненада за нея...или на нещо неочаквано...пърхащите пеперуди в корема бяха отлетели далеч... и к'во...романтика... мани, бегай...
за т'ва казах, че романтиката е преди всичко в началото... и от време на време може би за разнообразяване на връзката (евентуално!)
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ami li4no az mislq 4e ima za6toto sum q vijdala.lubovta na bratov4edka mi be6e naistina romanti4na i istinska.Makar 4e se razdeliha sled 3 godini,o6te se obi4at i mislq 4e 6te se saberat otnovo![]()
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!