.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

razbirase.......

iskam damo da vi kaja 4e su6testvuva romantika vuv vsqka vruzka.ako 6tete vzemete tova kak ste se zapoznali pri men poslednata mi vruzka taka e obvurzana v romantika 4e ve4e vqrvam dori 4e tva e purvata mi istinska lubov.ako nqkoi iska da si lafim za lubovta i dr priqtni temi da mi pi6e.morgana_@abv.bg
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Любовта малко или много винаги е романтична, тук вече зависи от хората. Иначе да съществува и не мисля, че някога ще спре

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

Град
    Somewhere in deep space
    Живееш ли за единия секс без никаква романтика, значи просто си изпуснал адски много от тоя живот.. Няма нищо по хубаво от това да си с любимия човек някъде сами, прегърнати и просто наслаждавайки се един на друг, забравили някъде там далече всички проблеми и всички други хора..за тези моменти си струва човек да живее..
    And nothing else matters..

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от TARAN4O
    Романтична любов има. Обаче жените убиха романтиката в мъжeте
    Много точно казано.
    Същото принципно може да се каже и за мъжете
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

зависи к'во разбираш под 'романтика' и 'романтична любов'...

ценностите се измениха какво остава за 'романтиката'...

ако говориш за Пепеляшка... Спящата красавица... Снежанка, Малката русалка и т.н. т'ва са вълшебни приказки за малчугани, за да живеят с илюзията, че цари мир, любов и разбирателство... и че Доброто винаги побеждава...

а ако има романтика в повечето случаи тя е може би в началото на връзката... когато единия иска да направи впечатление на другия или направо да го свали... после цялата тая 'романтика' се превръща в рутина...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TARAN4O
    Романтична любов има. Обаче жените убиха романтиката в мъжeте
    Да, вярно е.
    Но Една Жена спаси романтиката в мен...
    и ме спаси от нищото
    като ме нау4и да Вярвам , 4е Мога да Бъда не само Истински,
    но и по-Добър.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    а ако има романтика в повечето случаи тя е може би в началото на връзката... когато единия иска да направи впечатление на другия или направо да го свали... после цялата тая 'романтика' се превръща в рутина...
    Не е задължително да е така Имам връзка от почти 2 год. и романтиката не ни е напуснала все още и всеки път като се виждаме си даваме всичко, на което сме способни. Може да са редки случаите, но да не забравяме, че и тях ги има все още.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Не е задължително да е така Имам връзка от почти 2 год. и романтиката не ни е напуснала все още и всеки път като се виждаме си даваме всичко, на което сме способни. Може да са редки случаите, но да не забравяме, че и тях ги има все още.
    Съгласна съм! И при нас е така! То дори е стра6но когато не6тата в една връзка станат рутина! За мен романти4но е дори да си лежим гу6нати
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

започнах със 'зависи какво разбираш под 'романтика''

и дадох един пример... как в повечето случаи стоят нещата...независимо от разбирането за романтика...

за едни е...гаджето ти да седи долу под балкона и така да си приказвате ('щот да речем имаш вечерен час)...за други е... да й подарява цветя с повод и без повод...трети си правят романтични изненадки един на друг... за четвърти да са гушнати на леглото (както спомена leti_cherry)...и т.н, и т.н...

и въпреки т'ва не съм казала, че не съществуват изключения... и че тази 'романтика' не продължава дори и в 2-3-4-5годишни връзки....

при доста хора цялата тази любов и превързаност се превръща в ежедневие... нагледен пример... 2ма съученици ходиха година и половина... в началото всеки можеше да им завиди за такава връзка... в приказките не са се случвали такива неща... и след 5-6 месеца цялата тая 'романтика' се възприемаше и от 2мата като нещо, което е съвсем нормално.... Той - го правеше, 'щот' така беше свикнал... Тя го приемаше за нещо обичайно... и вече да получи малкия подарък, цвете или Той да я заведе на необичайно място... нямаше момент на изненада за нея...или на нещо неочаквано...пърхащите пеперуди в корема бяха отлетели далеч... и к'во...романтика... мани, бегай...

за т'ва казах, че романтиката е преди всичко в началото... и от време на време може би за разнообразяване на връзката (евентуално!)
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Ami li4no az mislq 4e ima za6toto sum q vijdala.lubovta na bratov4edka mi be6e naistina romanti4na i istinska.Makar 4e se razdeliha sled 3 godini,o6te se obi4at i mislq 4e 6te se saberat otnovo
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си