- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 6ampoan Nivea..
A na mene koi 6e mi kaje za tiq ampuli DENISe bepro4etete mi mneniiceto nagore na 2-rata stranica i mi otg pls
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Бих ти помогнала ... ама не съм чувала за тези ампулиДано някой, който ги познава да пише
![]()
Ами чух,че и seri били хубави...абе няма значение марката само да е някакъв продукт за растеж....![]()
214 malkoto_sladur4e
Еми виж ся ампулите и маската са съвсем различни неща....маската си е маска тая на денис нз точно как се ползва, пък колкото до ампулите до колкото знам те се нанасят на косата след измиване и трябва да с еползват или 1 или 3 месеца мисля за да имат ефект и съм чувала добри отзиви.....и ги има различни видове зависи за какво ти трябва....абе потърси из форума в много теми пише з атях![]()
Мерси многоДнес на връщане от фитнес ще проверя за маската първо...и ако няма ще си взема ампули
![]()
214 malkoto_sladur4e
искам да питам .. имам мострата на балсама - Nivea briliant brown..и искам да я пробвам само че незная дали е с отмиване тъй като отзаде всичко е на немски .. е .. някой знае ли ?![]()
Да!Аз ползвам само,че за блясъкЗначи слагаш си го по краишата и по косата нагоре и след 3-5 минути го отмиваш обилнО!
![]()
214 malkoto_sladur4e