.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: kajete...

Guest

kajete...

правихме секс с гаджето ми и той тъкмо да свърши и ме пръсна по крака,точно под дупето,на свивката...аз веднага станах и се избърсах,но се 4удя дали не е станало нещо?той каза,че няма защо да се притеснявам,че не е стигнала спермата до влагалището,но аз съм си мн притеснителна и сега нз дали да жзимам Постинор или да чакам 7 дни и да взема тест...

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Споко нищо не е станало !

Guest
    Що не земеш преди да правиш каквото и да е било да прочетеш нещо за обща култура - супер сте неграмотни пак трагнали секс да ми правят! Ако те пръсне и по устата пак може да забременееш ! Забога прстанете с тапизми!

ne si bremenna.nqma6 nujda nit ot prostinol nit ot test..
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Недей да си тровиш организма излишно, в случея няма никакъв проблем, не си бременна 100%
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

200% nqma na4in da e stanal gafa

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Ох, преди да правите секс вземете се образовайте малко! МОЛЯ ВИ!
    да бе, да знаеш сперматозоидчетата са тръгнали със сетни сили да се доберат до влагалището, от там са преминали през влажните му и неприветливи стени, но със героизъм са продължили към матката, и когато са стигнали, всички са успели да пробият! Честито, не само си бременна, ами са и тризнаци!
    Абе вие в ред ли сте бе, вземете се образовайте или не правете секс!
    Споко, не си бременнна
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Guest
    благодаря ви,че ме успокоихте... само искам да кажа,че съм запозната какво правя,водя полов живот от 1 година,просто се притеснявам,да не се е стекло надолу,приятеля ми ми каза,4е няма ни6то..офф благодаря ви мн и дано сичко си е наред.

spokkkk veee
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от L0v3`suX
    hahahahhahhahahahha q kaji pak kak se pi6e imeto na hap4eto da se posmeq o6te hahahahah

Град
    Пловдив
    prostinol
    А по темата:ей кога ще се научите,че не се забременява толкова лесно.Утре като ти сърши на петата недей пита пак,от сега казвам-не си бременна набиите си го в кухите кратуни
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    Цитирай Първоначално написано от L0v3`suX
    hahahahhahhahahahha q kaji pak kak se pi6e imeto na hap4eto da se posmeq o6te hahahahah

хахахаха е объркал се е чуека..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на koalka
    Вече ставате нахални с тези теми, има търсачка!Не си бременна, 110%.Не пий Постинор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си