- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kajete...
правихме секс с гаджето ми и той тъкмо да свърши и ме пръсна по крака,точно под дупето,на свивката...аз веднага станах и се избърсах,но се 4удя дали не е станало нещо?той каза,че няма защо да се притеснявам,че не е стигнала спермата до влагалището,но аз съм си мн притеснителна и сега нз дали да жзимам Постинор или да чакам 7 дни и да взема тест...
Що не земеш преди да правиш каквото и да е било да прочетеш нещо за обща култура - супер сте неграмотни пак трагнали секс да ми правят! Ако те пръсне и по устата пак може да забременееш ! Забога прстанете с тапизми!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne si bremenna.nqma6 nujda nit ot prostinol nit ot test..
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Недей да си тровиш организма излишно, в случея няма никакъв проблем, не си бременна 100%![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
200% nqma na4in da e stanal gafa
Ох, преди да правите секс вземете се образовайте малко! МОЛЯ ВИ!
да бе, да знаеш сперматозоидчетата са тръгнали със сетни сили да се доберат до влагалището, от там са преминали през влажните му и неприветливи стени, но със героизъм са продължили към матката, и когато са стигнали, всички са успели да пробият! Честито, не само си бременна, ами са и тризнаци!![]()
Абе вие в ред ли сте бе, вземете се образовайте или не правете секс!
Споко, не си бременнна![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
благодаря ви,че ме успокоихте... само искам да кажа,че съм запозната какво правя,водя полов живот от 1 година,просто се притеснявам,да не се е стекло надолу,приятеля ми ми каза,4е няма ни6то..офф благодаря ви мн и дано сичко си е наред.
spokkkk veee
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
prostinol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата:ей кога ще се научите,че не се забременява толкова лесно.Утре като ти сърши на петата недей пита пак,от сега казвам-не си бременнанабиите си го в кухите кратуни
![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Първоначално написано от foxy-to
хахахаха е объркал се е чуека..![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Вече ставате нахални с тези теми, има търсачка!Не си бременна, 110%.Не пий Постинор.