.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Искам да знам...

Според вас редно ли е една омъжена жена да чати с другите мъже ИЛИ един оженен мъж да има витруални приятелки??Какво мислите по тоя въпрос?И защо?

Град
    София
    Представям си майка ми да седне да чати с някви
    доста шантаво ми се вижда...

За мен това е неприемливо,защото както каза punisher и аз не си представям майка ми или баща ми да седнат да се занимават с такива неща при положение,че има други по сериозни занимания за тях....все пак трябва да се грижат за семейството,а не да се занимават с такива неща.Разбира се,че трябва да разнообразяват ежедневието си,но с други неща
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Mi ne ,ne e redno ,suglasna sum s vsi4ko deto kazaxa po-gore

За мен не е нормално!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, не, не е нормално.За какво са му тези виртуални приятелки, каквото и да се подразбира под това понятие?

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Не е нормално и според мен. Дори аз, която съм само на 16, не си позволявам да търся нови връзки с момчета/мъже, а какво да си говорим за човек със семейство и деца! Нормално е да чати с приятели/колеги от реалния живот, но не и някакви си онлайн запознанства. Вижда ми се детинско и неприемливо.

Forslor
    Guest
    Родителите ви са също нормални хора . Невиждам нищо странно или неудачно да си чатят и приказват със други хора по интернет.
    Не си представям това ..... не си представям онова 21 век сме .
    Ако се обичат и си вярват няма място за тревога в стил " мама си хвана любовник , татко си хвана любовница" .

Свидетел съм на подобен случай не е никак приятно,но както каза човека преди мен и живеем в 21 век който а и родителите се предполага че са разумни хора и ако има поние уважение към другия ще престанат.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ам тъпо ми звучи особено ако си предсставя някои от мопите родители .. не го приемам това
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Подкрепям всички,които изразяват не съгласие с това ... и на мен някак си ми звучи .. тъпо
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Град
    У дома пред компютъра
    3a мен също не е нормално.

Vsi4ko opira do Vqrata...6to da e nenormalno?!Mi novoto pokolenie hora,samo s pc-ta se zanimavat,a tova vklu4va i 4at,kakvo tolkova?E sega ako rodielite sa nqkvi "staromodni"mnogo qsno,te daje Pc nqma poglednat.Ama ako sa po "fashion"..6to ne?Pak i 4at,ni6to ne stava..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако е женен/а малко странно Но все пак е възможно...зависи до колко ще се задълбаят нататък нещата
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    За мен не е нормално!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си