- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Iskam da q zabravq
na 14 minaloto lqto bqh na more i se zapoznah s edno neveroqtno krasivo momi4e,celiq den bqh s neq i s priqtelkite i.Be6e edin ot nai-hubavite dni v jivota mi,ne iskah da svur6va.No estestveno vsqko ne6to si ima krai.Na drugiq den trqbva6e da se vru6tam v ku6ti.Tq e bulgarka no jivei v Amerika.Bqh q zabravil za nqkolko meseca,no eto 4e otnovo se se6tam za neq i za onzi strahoten den,v4era ne mojah da zaspq zaradi neq.Kajete kak da q zabravq za6toto 6te otka4a![]()
![]()
![]()
На мнение съм, че нищо хубаво не се забравя.Така че според мен няма как да я забравиш напълно, винаги спомена за нея ще стои в сърцето ти...може би докато намериш друга по-добра от нея...Така че, колкото и да ти е трудно се опитай да не мислиш за нея.Сега това ти се струва невъзможно, но с времето спомена за нея ще избледнее малко или много.Айде успех![]()
dano si prava
Не я забравяй, хубаво е да имаш какво да си спомняш, което те кара да не заспиваш!
->~<-
rano ili kysno i da iskash i da ne iskash shte q zabravish... a i vse nqkoga shte sreshtnesh druga, koqto shte te nakara da q zabravish...
Nobody is perfect, I'm nobody!!!
От тия спомени трудно се заспива , ако мене питаш. Но по-добре да е хубаво, от колкото лошо, нали?Първоначално написано от Satyr
За666то не се постарае666 вместо да я забрави666 да се постарае666 този спомен вместо да те кара да тъжи666, да ти навява хубави мисли? Погледни по-ведро на не666тата
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
От най-кратките срещи остават най-дулгите спомени... нали знаеш ?![]()
![]()
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от MoHuTo
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Нали знаеш, зависи от връзката. Колкото по-ярко грее една звезда на небето, толкова по-дълго се забелязва тя. Докато другите звезди "залязват" след появата на изгрева, тя седи там, сама, по-слабо светеща, но се вижда! За това всичко зависи от това, какви са ви били спомените с тва девойче.Първоначално написано от Adwokat
С времето ще я забравиш, а и още по-малко, че не я виждаш.
Изглежда не можеш да я забравиш,но защо не оставиш красивия спомен за нея?Все пак ако имаш силна воля и желание можеш да я забравиш!
Спокойно,ще я забравиш и то много бързо....Сега си се сетил,защото може би напоследък не ти се случва нищо интересно и се сещаш за хубави моменти и ти става кофти,но ще имаш още много по-яки моменти,повярвай ми![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!