.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    :(
    Guest

помогнете ми

Эдравеите Влюбих се в едно момче...той е по-големичак от мене ,но не много... Мисля си само эа него ,но днес видях че има приятелка Лошото е че ми се налага да го всяка седмица го виждам.......умирам от мъка
    Искам си го ,много ми е болно

Град
    Varna
    да не ти пука, въобще не се съобразявай с това че си има приятелка... деистваи, недеи да спиш
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Квартала
    Ами в случая важи правилото когато неможе-неможе, едвали искаш да му разбиваш връзката, но другия вариант е да почнеш да го сваляш и да се надяваш той да те хареса
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Град
    София
    И КВО КАТ ИМА ПРИЯТЕЛКА.... ПРАИ СЕ НА B.I.T.C.H. И НЯМАш ПРОБЛЕМ
    П.П. СРИ 4Е ГО КАЗВАМ ТАКА МА ЗА ЕДНО МОМчЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА СЕ ПРАИш ЗА СМЯХ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Ами може би найстина трябва да дзействам ,но някак си нэ.... той е на 22 и имам чувството че връэката му е сироэна А и е доста странен типаж и нэ как да подходя....но съм луда по него

Супер фен
    6tom si ima gadje ne gi zaka4ai!Kak taka 6te razdelq6 edna dvoika? Ostavi horata .... ako sk1sat togava ve4e misli za tfa m
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

mmm

i kvo kat si ima gadje.mahni q ot nego kvo ti pre4i,ako 4aka6 da skysat... po dobre deistvai! imala sam mnogo takiva situacii i edinstveniq na4in e da deistvash kato ku4ka. DEISTVAI
    ДА ЗНАЕТЕ НЕ ПИЯ, НЕ ПУША, НЕ ПСУВАМ И ПО МЪЖЕ НЕ ХОДЯ...ЕЙ ДА ЕБА МАЙКА МУ ЦИГАРАТА МИ ПАДНА ВЪВ ВОДКАТА, КАТО ВИДЯХ ЕДИН ПИЧ ДА МИНАВА!

действаи по въпроса
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    И КВО КАТ ИМА ПРИЯТЕЛКА.... ПРАИ СЕ НА B.I.T.C.H. И НЯМАш ПРОБЛЕМ
    П.П. СРИ 4Е ГО КАЗВАМ ТАКА МА ЗА ЕДНО МОМчЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА СЕ ПРАИш ЗА СМЯХ...
    няма ли да спреш с тия големи букви ?

Ти си пробвай късмета,а той ако държи на приятелката си ще трябва да си помечтаеш за него.....реалността е жестока нали
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Цитирай Първоначално написано от stra6no_sexy
    Ти си пробвай късмета,а той ако държи на приятелката си ще трябва да си помечтаеш за него.....реалността е жестока нали
    Мда така е. Най-много да вкусиш от горчилката на живота, ама какво да се прави, всеки почва от някъде

Мега фен Аватара на koalka
    Не винаги може да имаме нещата, които искаме.Иначе нямаше да е интересно.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен трябва да го забравиш,та той си има приятелка,защо трябва да разваляш връзката им.Постави се на нейно място,ако някоя ти отмъкне приятеля как би се чувствала?Знам,че забранения плод е най-сладък,но защо трябва да разваляш една любов.Аз съм на принципа не прави това,което не искаш на теб да ти се случва.Ти решаваш
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Кво ти дреме дали има приятелка или не. Ти гледай на теб да ти е добре !!!

kakvo kato si ima priqtelka,ne se pritesnqvai ot tova ne6to a deistavi po vaprosa! 6te ti stiskam palci! \/

Посто изчакай! Наистина, как би се чувствала, ако си на нейно място! А и ако им се бъркаш,може да стане и по-лошо (кавам го от личен опит!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си