- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете ми
ЭдравеитеВлюбих се в едно момче...той е по-големичак от мене ,но не много... Мисля си само эа него ,но днес видях че има приятелка
Лошото е че ми се налага да го всяка седмица го виждам.......умирам от мъка
Искам си го ,много ми е болно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да не ти пука, въобще не се съобразявай с това че си има приятелка... деистваи, недеи да спиш
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами в случая важи правилото когато неможе-неможе, едвали искаш да му разбиваш връзката, но другия вариант е да почнеш да го сваляш и да се надяваш той да те хареса![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
И КВО КАТ ИМА ПРИЯТЕЛКА.... ПРАИ СЕ НА B.I.T.C.H. И НЯМАш ПРОБЛЕМ![]()
П.П. СРИ 4Е ГО КАЗВАМ ТАКА МА ЗА ЕДНО МОМчЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА СЕ ПРАИш ЗА СМЯХ...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ами може би найстина трябва да дзействам ,но някак си нэ.... той е на 22 и имам чувството че връэката му е сироэнаА и е доста странен типаж и нэ как да подходя....но съм луда по него
![]()
![]()
6tom si ima gadje ne gi zaka4ai!Kak taka 6te razdelq6 edna dvoika?Ostavi horata .... ako sk1sat togava ve4e misli za tfa m
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
i kvo kat si ima gadje.mahni q ot nego kvo ti pre4i,ako 4aka6 da skysat... po dobre deistvai! imala sam mnogo takiva situacii i edinstveniq na4in e da deistvash kato ku4ka.DEISTVAI
ДА ЗНАЕТЕ НЕ ПИЯ, НЕ ПУША, НЕ ПСУВАМ И ПО МЪЖЕ НЕ ХОДЯ...ЕЙ ДА ЕБА МАЙКА МУ ЦИГАРАТА МИ ПАДНА ВЪВ ВОДКАТА, КАТО ВИДЯХ ЕДИН ПИЧ ДА МИНАВА!
действаи по въпроса![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
няма ли да спреш с тия големи букви ?Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
Ти си пробвай късмета,а той ако държи на приятелката си ще трябва да си помечтаеш за него.....реалността е жестока нали
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Мда така е. Най-много да вкусиш от горчилката на живота, ама какво да се прави, всеки почва от някъдеПървоначално написано от stra6no_sexy
![]()
Не винаги може да имаме нещата, които искаме.Иначе нямаше да е интересно.![]()
Според мен трябва да го забравиш,та той си има приятелка,защо трябва да разваляш връзката им.Постави се на нейно място,ако някоя ти отмъкне приятеля как би се чувствала?Знам,че забранения плод е най-сладък,но защо трябва да разваляш една любов.Аз съм на принципа не прави това,което не искаш на теб да ти се случва.Ти решаваш
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Кво ти дреме дали има приятелка или не. Ти гледай на теб да ти е добре!!!
kakvo kato si ima priqtelka,ne se pritesnqvai ot tova ne6to a deistavi po vaprosa! 6te ti stiskam palci! \/
Посто изчакай! Наистина, как би се чувствала, ако си на нейно място! А и ако им се бъркаш,може да стане и по-лошо (кавам го от личен опит!)![]()