- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сливки прасковки ..
Какви ги предпочитате с тесни путки или не ? И защо ?
цели пещери![]()
![]()
![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
на плодова салата ги предпочитам
![]()
Тесни.![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
а бихте ли ми казали защо тесни? Смисъл щото аз си мисля че повечето момчета ги обиачт широки и сега ми стана странно![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Първоначално написано от barbie_†
представи си, че си момче и е*еш някоя 'кофа' отдолу... широко ти е около 'оная работа'.... би ли изпитала няк'во удоволствие... да не усещаш къде ти се губи 'работата' ?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Щото колкото по тясно е- толкова по яко им е на патката...Първоначално написано от barbie_†
(предполагам де)
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Mхого ги разбираш =D>Първоначално написано от Butterfly^
по темата:Ами не съм за нито едно от двете каквато дойде такава не ме интерисува![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Емии тесни, разбира се.
Защо? Защото удоволствието е по-голямо и за мен и за нея.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
хаххаххахПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no exit
![]()
![]()
(предпо4итам зелен4уци,като краставица,морков)
и доматки оби4ам!
![]()
Скоро може да има и тема "Жените големи или малки п*ишки предпочитат"
Първоначално написано от Verminaard
най ве4е
МНого не ме вълнува като какъв плод е формата на половия оргон на приятелката ми. Повече ме вълнува дали чувствата ни са взаимни![]()
Тука малко бъркаш. Когато момечето е много тясно не изпитва удоволствие, а болка. В събота правих секс и нещо бях много тясна. Не бях го правила 10-тина дни, а и тъкмо ми свърши. Та все още ме боли!!!!Първоначално написано от jony
Кофти тръпка.Първоначално написано от krem4et0
Btw, имам едно въпросче и моля не се смейтеИскам да си изясня нещо и се надявам, че ще помогнете - греша ли или за едно момиче е добре да не прави секс докато има цикъл. През останало време има ли някакво значение ?
болката понякога е хубававъзбуждаща.. желаеща още и още
![]()
Да, не е добре да правиш секс, докато си в цикъл.Първоначално написано от Анонимко
През останалото време, няма значение.
Не всички са като теб.Първоначално написано от krem4et0
Разни хора, разни идеали.
Според зависиНяма да се ограничавам от това дали е тясна или широка... няма видя и кажа "Широка си не искам те сексам"
![]()
кой подбира - мастурбира!![]()
e mn qsno 4e po tesni,taka vliza malko po trudno i udovolstvieto za majete e po golqmo e ne samo za tqh i za nas de!
Тясни > Повече 'натиск' на пениса > Повече 'стимулация' > Повече удоволствиеПървоначално написано от barbie_†
\
/
Логично е![]()