.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Дани
    Guest

Хомосексуалистите

Здравейте всички !
    Темата мога още от сега да кажа че не е базик ни най малко !

Става дума за това че аз съм хомосексуален мъж (вече 5 години си падам по момчета)
    Но въпроса е защо всички ни пренебрегвате и ни се смейте ?
    Ние сме хроа точно като вас, и секса между нас е съвсем малко по различен, да правил съм го с момче и мога да кажа че е много по-яко защото той знае точно какво искам и аз също !

Така че спрете с тия пресмехулни действие отпратени към нас

Супер фен
    Град
    Мбабане
    добре, сладур {}

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Какъв е смисъла на темата
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

ami li4no na men mai ne mi pravi vpe4atlenie tova ... nito mi e veselo da se prismivam na hora kato Dani .. taka 4e ot moq strana nikoga dosega ne e imalo `prismehulni deistviq`

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    добре, сладур {}
    ще ме разбие тоя човек

а по темата..да си жив и здрав..никой не харесва гейовете вярно е..ама незнам шо..на мен лично ми е гнусно
    no exit

Re: Хомосексуалистите

Цитирай Първоначално написано от Дани
    пренебрегвате и ни се смейте ?
    никой не ви пренебрегва..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    добре, сладур {}
    ще ме разбие тоя човек

а по темата..да си жив и здрав..никой не харесва гейовете вярно е..ама незнам шо..на мен лично ми е гнусно
    i az sam saglasna kofti e sq da vidi6 dve mom4eta da se {P} ili ... mi gadno e prosto i jenite sa kofti gledka ama tva si e izvrateno. Ne vi se smeq ili ot roda .... naprotiv vinagi sam iskala da si imam fr gei!!!
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

kogato vidq dvama muje da se {P} mi idva da povurna neznam za vas...
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!
    /забрана за ползване на такъв

Намали си АВАТАРА е роналдо , че дразни..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

ok.. ama nesa karai samo...
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!
    /забрана за ползване на такъв

Guest
    Педалите да се разстрелват предлагам аз.
    И после що нямалко раждаемост в тая държава? Ами как ще има, то мъже не останаха, само педерасти.

добре, сладур {}
    ОХ power немам думи за тебе!

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Педалите да се разстрелват предлагам аз.
    И после що нямалко раждаемост в тая държава? Ами как ще има, то мъже не останаха, само педерасти.
    с тебе на чело,нали?!

ха...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Всеки човек си прави сам избора. Аз нямам нищо против "вас". Но имам няко неясности относно изказванията ти и темата въобще...
    1. Казваш че харесваш момчета от 5 години-до колкото знам, човек се ражда такъв какъвто е, аз не мога да кажа че харесвам момчета от х време, нали? Не е ли по-правилно да кажеш че знаеш за ориентацията си от 5 години....
    2.Какъв е въобще смисъла на темата?! Не искаш да се говори против гей обществото-ок, но защо смяташ че с една тема, ще постигнеш това което се мъчат да постигнат хилядите хомосексуалисти по цял свят?
    3. Наистина е по-добре когато партньора ти знае какво искаш, и ние нямаме право (наистина е така въпреки че го правим, и то по жесток начин) да ви обиждаме и критикуваме, но признай че и ние имаме правото на собствено мнение. Има хора които нямат нищо против "вас" но не им е приятно да ви гледат как се натискате например... за нас, е такова възпитанието-че това не е нормално.
    Заради всичко това и ред други причини, "вие" ще бъдете съдени и хулени, защото сте избрали да сте "различни", а всичко различно, според някои е и ненормално и грешно,и трябва да е съдено! Щом си избрал да си "различен" сега ще търпиш! Не те съдя за избора ти, напротив, искам да ти потскажа че трябва да го защитаваш и отстояваш, но не и с безмислени теми и прочие...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Всеки човек си прави сам избора. Аз нямам нищо против "вас". Но имам няко неясности относно изказванията ти и темата въобще...
    1. Казваш че харесваш момчета от 5 години-до колкото знам, човек се ражда такъв какъвто е, аз не мога да кажа че харесвам момчета от х време, нали? Не е ли по-правилно да кажеш че знаеш за ориентацията си от 5 години....
    2.Какъв е въобще смисъла на темата?! Не искаш да се говори против гей обществото-ок, но защо смяташ че с една тема, ще постигнеш това което се мъчат да постигнат хилядите хомосексуалисти по цял свят?
    3. Наистина е по-добре когато партньора ти знае какво искаш, и ние нямаме право (наистина е така въпреки че го правим, и то по жесток начин) да ви обиждаме и критикуваме, но признай че и ние имаме правото на собствено мнение. Има хора които нямат нищо против "вас" но не им е приятно да ви гледат как се натискате например... за нас, е такова възпитанието-че това не е нормално.
    Заради всичко това и ред други причини, "вие" ще бъдете съдени и хулени, защото сте избрали да сте "различни", а всичко различно, според някои е и ненормално и грешно,и трябва да е съдено! Щом си избрал да си "различен" сега ще търпиш! Не те съдя за избора ти, напротив, искам да ти потскажа че трябва да го защитаваш и отстояваш, но не и с безмислени теми и прочие...
    смисалът на темата е че няма смисал....
    Педалите са срам за човечеството...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    смисалът на темата е че няма смисал....
    Педалите са срам за човечеството...
    Айде стига де! Всеки има право на избор, твоя е да не ги харесваш, но те не са длъжни да търпят убидите ти, все пак, какво ти пука на теб, или на мен, той с кой спи, стига да не парадира с това, не е ли така?!
    Претстави си че той започне да те обижда защото....не знам, си от дадено населено място или въобще някакво различие, няма да е приятно, нали? И пак казвам, не е наша работа той кво прай в леглото, стига извън него да не парадира с това, да отстоява, но не да ни го вре в лицето, тогава няма как да не бъде оплют...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    sofiq
    za6to za boga ne ni ostavete na mira we kvo vi barka s koi si lqga me vse pak taka sme rodeni i ne moje ni6to da napravim!!! moga da vi kaja 4e nie sa6to ne vi razbira me no ni6to ne kazva me nali!?!

Alihasan
    Guest
    Homosexualistite trqbva da se izbiqt v gazova kamera kakto hitler e pravil -_-

power bez teb foruma e zaguben kato ti 4eta postovete i mi stava tolkova sme6no 4e 4ak ne6to ma gadeli4ka ot vatre a sq po temata:ne obi4am da slu6am i gledam {P} mejdu geyove oba4e izvan legloto sa mn sladki kato darjanie govorqt edno takova hiper sladko i s tqh moje da sa obsajda si4ko svarzano s jenski raboti

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Alihasan
    Homosexualistite trqbva da se izbiqt v gazova kamera kakto hitler e pravil -_-

Мега фен Аватара на koalka
    Така е-все още хората не гледат с добро око на гейовете.Ако толкова е неприятно-не го показвайте.

Девивъзт на хомосексуалистите знаете ли какъв е? - "Болката е малка,а срамът е голям.
    А знаете ли защо мъжете стават педали(хомосексуалисти)?
    Ами защото в търсене ня идеалната половинка те осъзнават,че тя неможе да е жена и затова смятат,че трябва да е мъж.
    Източник:Сестра ми

По темата:Никой не ви пренебрегва,но просто хората не са свикнали 2ма мъже да се {P},но разбира се,че ако един нормален мъж види две жени да се ще му се прииска да се присъедини,но ако види двама мъже да се ще му се прииска да ги пребие.
    От мен толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си