.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: podarak za 1 mesec

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

podarak za 1 mesec

iskam da pitam dali trqbva da se kupuva podarak na mom4eto za 1viq mesec..,az mislia 4e ne no iskam i va6ite otgovori.

Не според мене за толко време е по добре да го отпразнувате като излезнете на по романтично място нещо такова ама чак подаръци

Не на момче не... , но ако беше момиче една роза нямаше да е лоша идея.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Нищо не му подарявай.Има и други доста по-добри начини да отбележиш случая.Подаръци,цветя,бонб нки след 3ия месец

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не е нужно.

Не мисля, че има нужда от някакъв по-специален подарък... Аз бих се зарадвал и просто на една по страстна целувка

ми с гаджето ми ходиме от почти 5 месеца пък тя нищо не ми е подарявала освен една гривна за коледа
    аз за секи месец и подарявам по нещо и по една роза (боядисана в черно цялата) само за първия не й подарих нищо щот съвпадна горе долу с коледа та реших да мина с един подарък
    Не мисля, че е нужно да му подаряваш нещо, но аз лично много бих се зарадвал на нещо свесно, пръстен примерно или нещо такова, нещо което да мога да запаза за цял живот и да ми остане за спомен (не дезодорант или нещо такова)

съгласна съм с мненията по-горе...недей да му подаряваш нещо....
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Хахах подари му плюшено кученце

според мед не е нужно...
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!
    /забрана за ползване на такъв

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    И според мен не е. Ние си разменихме подаръци чак на първата годинка Преди това месеците - ами ден като всеки друг

Ако е заслужил може, иначе не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си