- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ujasen spomen.kak da go zabravq?
Slu4i se na skoro.Imah fizkultura i bqh izlqzla za malko ot 4as doidoha tri mom4eta koito ne poznavam i mi kazaha 4e gadjeto mi (ve4e bivshoto) iska da me zavedat pri nego.vzeh s men nai dobrata si priqtelka.otidohme v edna gradinka s lulki i t.n. nqmashe nikoi.bqhme samo nie petimata.az gi popitah kyde e toi a te mi kazaha 4e nikoi ne me e vikal i 4e sega 6teli da me... dvamata me hvanaha zapushiha mi ustata opitaha se da me iznasilqt,no az tyi kato treniram kick box i nqkak uspqh da se izmykna,ediniq ot tqh beshe hvanal nai dobrata mi priqtelka tq zapo4na da go udrq,hape i t.n. toi q udari i do den dneshen tq ima oshte beleg ot tozi udar.Radvam se 4e uspqhme da izbqgame.Vse oshte pomnq tozi ujasen den ,tozi gaden mig ostana m/u men i neq,no nikoga nqma da go zabravq kolkoto i da iskam.Daite mi syvet,zashtoto ne moga da jiveq s tova neshto to me sysipva![]()
ДА ЗНАЕТЕ НЕ ПИЯ, НЕ ПУША, НЕ ПСУВАМ И ПО МЪЖЕ НЕ ХОДЯ...ЕЙ ДА ЕБА МАЙКА МУ ЦИГАРАТА МИ ПАДНА ВЪВ ВОДКАТА, КАТО ВИДЯХ ЕДИН ПИЧ ДА МИНАВА!
психолог?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ще го забравиш като тия си получат заслуженото
или когато намериш някое момче което да е като излязло от фантазийте ти
той ще те накара да го забравиш
Е тва би трябвало да ви сближава,не да застава между вас.Ти няма как да знаеш ,че някой си кат те заведе еди къде си ,ще направи с теб еди кво си. Всеки има белези от различни травми в живота - естествено психическите са по трайни от физическите. Нейния ,макар и видим, е останал след преживяване с теб.Вие сте били заедно и сте изживели момента заедно,което значи ,че и двете носите тоя белег. Свързани сте.
Но сте устояли и сте се справили,което е най-важното.Единственото което можеш да направиш сега е да продължиш напред.Тя също.може би с теб,няма значение.Чувстваш се явно гузна за станалото ,но не трябва да е така,защото ти не си виновна.Не си Алена да знаеш какво ще стане след малко.Можеш да поговориш с нея,като и разкажеш за чувствата си ще ти олекне.
Живота продължава така,както след бурята идва слънцето и има дъга.
Ами забрави за бурята.Радвай се на току-що появилата се дъга и на слънцето зад облаците които вече няма да се върнат.
P.S. Ако не си схванала метафорите пиши,ще дообясня![]()
Добре, че нищо не ви се е случило.
А вие с кой акъл сте отишли при непознати момчета??Много ми е интересно.
На непознати нямай вяра...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
попринцип аз познавам приятелите на гаджето си и ако някой непознат ми каже тъка ще се направя на луда и ще изпаля кашоните както коалка каза с какъв акъл сте отишли с непознати
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
тцтц...ама как се навихте да тръгнете с непознати бе..лелее..имате късмет че нищо не се е случило..
а колкото до забравянето-не мисля че това ще го забравиш но с времето поне ще преодолееш страха от този спомен..
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Хубавота е че нищо не ви се е случило,а от какъв зор сте тръгнали с непознати и то момчета![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Obadi mi se az i moq priqtel lekuvame taiva raboti![]()
Както казаха по-горе - това само може да ви сближи с приятелката ти!
А колкото до случката - това по-скоро трябва да ти е за урок, да не тръгваш с непознати при тва момчета!
ноо си злеПървоначално написано от pecata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това е сериозно,а ти се базикаш
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Според мен,ако споделиш със свой близък човек например родителите си,ще ти олекне...Наистина,едва ли ще го забравиш,такова нещо трудно се забравя,но поне ще ти стане малко по - добре.И както казаха по - нагоре,това ви е за урок да не се доверявате повече на непознати.![]()
![]()
ЛюБоВ лИ?!Тя Не СъЩеСтВуВа!КуРвИ?!КуРвОлЯк КоЛкОт ЩеШ!Аз Ли?!Аз Ще Те ЗаБрАвЯ,тАкИвА кАтО тЕб Са МнОгО!Ти Ли?!Ти НаПрАвИ гРеШкА,иДи Си СкОрО щЕ я ОсЪзНаЕш!Тя Ли?!СлЕд ТрЕтОтО еБ*Не ВеЧе Ще Ти Е оМрЪзНаЛа,ЗаЩоТо Тя Е пОрЕдНаТа,А аЗ сЪм ЕдИнСтВеНа {{!}}
Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Първоначално написано от Nejna_Droga_F
![]()
ама и ти и тфоита приателка явно сте много умни.. та да тругнете с непознати.. тц тц...
Admin-Coki:
огромен размер на аватар!
/забрана за ползване на такъв
Недей да ги мислиш или да се страхуваш за такива неща, закачи си "обица" от случилото се и гледай за в бъдеще да не бъдеш толкова наивна, наистина на косъм сте били.
Както и да е, случило се е. Не го мисли постоянно и не се страхувай, 'щото това ще те побърка. Живей си както до сега и доверие само на себе си![]()
->~<-
А така и нека следващия път отново тръгне с боклук ама тоя път да я пречука.Недей да ги мислиш или да се страхуваш за такива неща, закачи си "обица" от случилото се и гледай за в бъдеще да не бъдеш толкова наивна, наистина на косъм сте били.
Няма как да забравиш напълно за този случай, но с времето спомена за него ще избледнее.Но това ще ти е за урок.Все пак докато не се опари човек, не си взема поука..
[/quote] А така и нека следващия път отново тръгне с боклук ама тоя път да я пречука.[/quote]
Eli vij sega tva se slu4i s dvete ni i go preodolqhme a kolkoto to tqh ve4e moite hora gi pratiha v bolnica ve4e spox.zabravihme go i stiga krai ! tochka a i da ti pripomnq eli dnes v 23:30 desio kaza da otidem pri nego shteli sme da hodim na vilata na zario i ivo.vzemi si bagaj moje da ostanem nqkolko dena.4aO Nejna_Droga_F (eli). a i toq det e pisal "А така и нека следващия път отново тръгне с боклук ама тоя път да я пречука" da go duha shtoto ne znae s koi se zanimava.6te go namerq i 6te mu go E** maikata da mu e qsno!
Eto towa e. Dori i da ste blizki i da ste gadjeta ... vinagi si imai edno na um. Na nepoznat vqra nqmai!!!Първоначално написано от Lady Death
P.P. Bravo che ste se izmyknali pochti nevredimi!