.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: odobrqvate li go?

taq toqta priqtelka vazmojno li e da ima takiva nervi 4e da go tyrpi tova?!?!?!ako bqh na neino mqsto ohooo ... ve4e da sam go zarqzala 1000 pyti ...
    ЛюБоВ лИ?!Тя Не СъЩеСтВуВа!КуРвИ?!КуРвОлЯк КоЛкОт ЩеШ!Аз Ли?!Аз Ще Те ЗаБрАвЯ,тАкИвА кАтО тЕб Са МнОгО!Ти Ли?!Ти НаПрАвИ гРеШкА,иДи Си СкОрО щЕ я ОсЪзНаЕш!Тя Ли?!СлЕд ТрЕтОтО еБ*Не ВеЧе Ще Ти Е оМрЪзНаЛа,ЗаЩоТо Тя Е пОрЕдНаТа,А аЗ сЪм ЕдИнСтВеНа {{!}}

Супер фен
    ako bqh na priqtelkata ti pyrvo shte hvana onaq myrsha i shte i nabiq shamarite.Posle priqtelq mi shte mu zabiq dva shamara i sha go zareja.Ama shtom priqtelkata ti nishto ne e napraila ... malko ne moa si obesnq postypkata i.Lichno az ne odobrqvam tova to i po tova deto gore kazah si lichi.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Естествено, че не го одобрявам...нито бих търпяла няква да бара приятеля ми за ... пред мен!Абсурд!
    що? ако не е пред теб, одобряваш ли го?!

интересно ми е кой ще е този, дето ще държи на гаджето си, и ще одобрява да го пипат или дори да го свалят, или дори флиртуват с него по какъвто и да е начин...

темата ми се струва някак безсмислена
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Хахаха ако бях на мястото на гаджето на тфа м щяхме да имаме сериозен разговор (доста сериозен)...а на тая S нямаше да и проговоря никога вече!Тфа е то тфа е който си мисли разни хора за приятели тъй става!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си