- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- odobrqvate li go?
taq toqta priqtelka vazmojno li e da ima takiva nervi 4e da go tyrpi tova?!?!?!ako bqh na neino mqsto ohooo ... ve4e da sam go zarqzala 1000 pyti ...![]()
ЛюБоВ лИ?!Тя Не СъЩеСтВуВа!КуРвИ?!КуРвОлЯк КоЛкОт ЩеШ!Аз Ли?!Аз Ще Те ЗаБрАвЯ,тАкИвА кАтО тЕб Са МнОгО!Ти Ли?!Ти НаПрАвИ гРеШкА,иДи Си СкОрО щЕ я ОсЪзНаЕш!Тя Ли?!СлЕд ТрЕтОтО еБ*Не ВеЧе Ще Ти Е оМрЪзНаЛа,ЗаЩоТо Тя Е пОрЕдНаТа,А аЗ сЪм ЕдИнСтВеНа {{!}}
ako bqh na priqtelkata ti pyrvo shte hvana onaq myrsha i shte i nabiq shamarite.Posle priqtelq mi shte mu zabiq dva shamara i sha go zareja.Ama shtom priqtelkata ti nishto ne e napraila ... malko ne moa si obesnq postypkata i.Lichno az ne odobrqvam tova to i po tova deto gore kazah si lichi.
що? ако не е пред теб, одобряваш ли го?!Първоначално написано от MoHuTo
![]()
интересно ми е кой ще е този, дето ще държи на гаджето си, и ще одобрява да го пипат или дори да го свалят, или дори флиртуват с него по какъвто и да е начин...![]()
темата ми се струва някак безсмислена![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хахаха ако бях на мястото на гаджето на тфа м щяхме да имаме сериозен разговор (доста сериозен)...а на тая S нямаше да и проговоря никога вече!Тфа е то тфа е който си мисли разни хора за приятели тъй става!![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!