- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Брат ми е откачен
Е секви идоти има. Нямаш ли баща да поговори малко с него да набие той ако трябва как така ще те бие кви са тая работи. Ебати и откачалката. И тая майкати как няма да реагира? Нещо не ми се стриват нормални работите
Как може да те бие така зверски бе? Нали сте една кръв бе майка му стара! Нормален ли е тоя човек! Вашите знаят ли за това? Посъветвай се с тях и им кажи да си помислят дали не трябва да се изпрати в интернат за известно време! Не знам и аз какво да ти предложа! Да чукна на дърво такъв човек няма в къщата ми! Пожелавам ти да се оправят отношенията между вас, защото наистина ми е гадно така като има такива хора дето си пребиват роднините без причина!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
намери приятели или пари намери хора и докато брат ти е в вас влизате на юруш и го СМАЗВАТЕ ОТ БОИ връзвате го за стол и викате психиатри и се отървавате от негоАЗ АКО БЯХ ЩЯХ ДА ГО ИЗДЕБНА ДОКАТО СПИ ИЛИ ДА ХВАНА НЕЩО И ДА ГО СЦЕПА ОТ БОИ !!! Викни приятели ли биячи ли земи пистолет от някъде ли незнам но го обезвреди това животно. Ако ми беше приятелка или по близка тоя отдавна щеше да го е газил товарния влак
![]()
[X]More importantly though, I proved everyone wrong !!! No regrets bitch, I did it my way !!!
potarsi pomo6t,nebiva da prodaljava6 da go tarpi6!!napravete ne6to s maika si,ina4e kak o4akva6 vs da spre!!!![]()
kakva e rolqta na ba6tata v tova semeistvo,PO DQVOLITE?!
Миличка не то търпи това в никакъв случай!!!! Както те посъветваха и другите - потърси помощ, обади си в закрила на детето, а аз ако бях на твое място щях да кажа на майка ми, че се изнасям в приятелка докато не вземат подходящи мерки за това откачено същество. След като и тя е негова жертва защо си мълчите и двете? Трябва да се оплачете, не може всеки ден да търпите гневните му изблици...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Тука е грешката!Първоначално написано от Анонимко
![]()
А никой ли не се замисли защо всъщност тя не се е оплакала?Все пак не е някой мухльо от махалата,той е нейн брат.Може пък още да го обича ...![]()
Това е нечовешко!Как може да постъпва така и при това със собствената си сестра?Потърси помощ някъде.Премести се да живееш в някоя приятелка,където и да е,или в приятеля си,ако имаш.Ако трябва дори се обади в "Закрила на детето"-все пак е направено за това.По този начин,ако го прави всеки път може да те увреди за цял живот психически и физически и много ще страдаш.МАХНИ СЕ ОТ ВАС!Така ще е най-добре.Намери си работа и започни да си изкарваш пари и,ако трябва си наеми възможно най-скромно жилище.Каквото и да е ще е по-добре.
А баща ти какво мисли по въпроса?
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Още в тази минута се махни от вас.Поне временно.Иди при някой приятелка, обади се на някои роднина дори и да е извън глада сигурно ще може да те вземе.Това нещо не бива просто така да го търпиш.Как така той ще те бие нечовешки а ти рпосто ще се оставяш така.Трябва да се вземат мерки.Обади се във "Закрила на детето" там 100% ще могат да ти помогнат или съобщи в полицията да се поглижат за брат ти.Майка ти също може да си потърси правата.Аз ако ях на твое място още същата вечер отивам някъде.Няма значение къде но само ако съм далеч от него би ме успокоило.
А за главата ти..не мога да ти помогна..сложи лед или иди на травматолог.
Дата на първия пост на авторката :
Пуснато на: Нед Апр 22, 2007 8:35 pm Заглавие: Брат ми е откачен
Дата на последния пост във темата:
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 7:58 pm
Има почти цял месец разлика. А какво мислите ще рече това ?Дали има смисъл още да се поства ?
ako go pratqt v ludnica 6te pomogne ne samo na sebesi a i na nego vse pakПървоначално написано от AFT(мързи ме да се регна)
mislq 4e se izpisahme po temata....obi4 ne obi4-TOI E ZA LUDNICA![]()
4ui sq..na kolko e godini i na kolko si ti?nameri nqkolko tvoi priqteli mom4eta zdravi i go smajete...kaji i ot de si moga da ti pomogna s nqkolko frenda
ae i brat mi me e celil s 4ehli ama 4ak tova e prekaleno toi naprao trqq da e![]()
Супер ГАДНА ситуация и тези съвети които дават да поговорите спокойно НЯМА да подействат, защото брат ти е един болен ЧОВЕК и ти не си психотерапефт за да го излекуваш!НАй добре наистина потърси помощ от ПОЛИЦИЯ, ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО въобще от някой обади се на някоя телевизия ако щеш но това в никъкъв случей не трябва да продълщава!!Знам, че всеки път си казваш това беше за последно, няма да се повтори НО НЕ СЕ ЗАЛЪГВАИ той ще те тормози докато не ПРЕДПРИЕМЕШ НЕЩО то се е видяло, че майкати или там родителите ти НЯМА ДА ПРЕДПРИЕМАТ НЕЩО поне ти се СПАСИ!НАИСТИНА НАПРАВИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА, А АКО ИМАШ НУЖДА ОТ НЕЩО и ние тук във форума можем да ти помогнем ПИШИ!
И УСПЕХ!!
Милата...поговори с ваще. Ако и те не помагат поговори с някой, който може да ти помогне. Не бива да търпиш това...
utre stavam na 16 godini i maika mi me prebiva ot boi.kazva 4e sam nenormalna i 4e ne zaslujavam da jiveq.dnes pak me prebi i s4upi golqmo ogledalo v glavata mi.nqma na kogo da se opla4a za6toto tq e golqma aktrisa i vinagi i vqrvat kato kaje 4e az laja.nqmam nikakvi drugi rodnini pri koito da otida.opitah se da si sreja venite no kogato me vidq zapo4na da me bie i cqlata bqh v sinini.ne moga da se ottarva.ne sam izlizala ot 3-4 meseca navan.tq me zaklu4va i ne mi dava da izlizam.prosto mi pisna..iskam da se samooubiq...
И na u4ili6te?
Няма как да обясниш на луд човек, че се държи като такъв. Единствената възможност е да го затворите някъде по принуда. Не мисля, че е нормално воденето на такъв живот. Хич не го питайте дали иска да отиде в лудница, да се лекува или където изберете. Със сила!)
свържи се със социалните, порови се из нета и съм сигурен че ще намериш как да се свържеш с тях, оплачи им се и те няма начин да не ти поогнат, това домашно насилие!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Boje!Ei momiche neznam na kolko si, no vzemi se stegni malko! A be ti kvo mojesh da napravish, maika ti e choveka koito trqbva da napravi neshto! A bashtata kade e da mu natrushi malko kokalite a?
Vzemi se spacqvai navreme!
♥ ♥ ♥
бих те посъветвала на следващия ден когато трябва да ходиш на даскало си събираш партакешите и поне седмица да не й се вясваш пред очите-отиваш в някоя приятелка и готово. Нека разбере какво ще е без теб и й покажи, че това което прави не е нормално за една зряла жена, камоли за майка. Не трябва да й се оставаш !Първоначално написано от Анонимко