- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Играете ли игри :)
Играете ли някакви PC игри и ако да какви?
А за тези които играят смятате ли се за "зависими" от това което цакате![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Играя Counter-Strike когато имам свободно време. Преди играех прекалено много Диабло, но вече не.
as mnogo cakah World of LOLcraft (e dade Warcraft) predi...sqka ve4er na raid do 12-1 4asa nekade
ma ve4e go sprqh okon4atelno
predpolagam 4e Skullbreaker 6e sa obade sa 4e cakam ama tfa e samo zaredi test servera![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Като мъничка нямахме още нет на компа и баща ми и брат ми мъкнеха сякфи игри за цъкане - Heroes (и до сега много я обичам), WarCraft, Age of Empires, Duke Nukem,Doom, Heretic, Carmagedon, NFS (тия като че ли не са от най-старите) и още хиляди. Та... от много малка си играя на всякакви работи, а гореизброените от детството ми са ми особено любими. Иначе не съм пристрастена, но ми е адски кеф![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Преди яко цъках NFS после CS а сега вече рядко сядам да играя.
Sims UniversityЯко е с интересни чийтс, иначе не съм зависима, пускам играта само като няма кво да правя.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Не, защото нямам време. Не, че не ме кефи, преди играех много стратегии, ама сега, дори и да ми остане свободно време, не се занимавам с това.
World of WarCraft ама толко отъпя тая игра , че са само за по 10 минути се логвам за чата..
ПО веднъж- дваж на година се зарибявам по някоя игра... Ама под "зарибявам" имам пердвид- не ям, не спя, не чувам и не виждам нищо друго освен монитора... Много ми е кеф, но после като разбера колко време е минало... И колко неща ме чакат... Ужас... Добре, че бързо ми минава...
Била съм зарибена по Age of Empires- 1и 2,NFS 5, Commandos, Star Wars Panthom Menace, Escape from monkey island 4, Zeus, Ceasar, Sims Unleashed... Засега тези се сещам.А, И тарзан...Сега на компа имам само симс 2, бях зарибенна близо месец(за сметка на това почти две години не бях играла никакви игри), но идат изпити съвсем скоро и ми се наложи да я поизоставя...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
НФС ъндърграунд и Симс 8в1
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ami v momenta ne igraq ni6o ama predi mnogo se bqh zaribila po SIMS.Mnogo gotina i zaribqva6a igra ama nakraq mi pisna i sega mislq pak da po4vam, 4e nqma kvo drugo da se pravi![]()
RaZli4nA SyM Ne 4e SyM BaNaLnA!IdEaLnA SyM Ne 4e SyM NaHaLnA!Ne MoJeSh Da Me ImAsH Ne 4e Se NaDuVaM!SkRoMnA SyM-0t VsI4kI KoItO ImAsH NaI-SkYp0 StRuVaM...!
Въх въх въх, зарибяам се по си4ко де се цъка![]()
![]()
![]()
![]()
Плейкам игри онлайн (кефче, джиджибиджи, лафче, заигравка и оште там купишта такис сайтове), плейкам пак онлайн билярд, сантасе и белот, джиткам и игричките по скайпеца и айцикюто
(предстаяйте си колко съм вманиачена)... съшто тъй връткам цс, УоУ, нийд фор спийд, тарзан, швен (ахххх на кака перверзното
), марио си4ките там видове (въхххххх тфа ми е любимата игра от малка, мноо ма зарибяа проклетуту чувечи)..... играйкам и секфи други нешта дет може да се сетите..... абе игрите са ми ф кръфта... но колкото и нешта да изброя че играя наистина рядко ми остаа време
е все гледам да намеря, за да не умира децкото ф мен.... \
/ Затфа стоя по ноштите..... фъф форумчето, фъф чатовете и некфа игричка бацам...
аз тъй винаги докато чатя бацам игрицата.....
Мноофункционална личност съм
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Преди цъках яко Диабло и Ейдж ъф Емпайърс, но в послено време съм минал на две онлайн игри- уинър и БГ мафия.
Повече от година не бях игра, но преди около месец си сложих Counter-Strike, а малко след това и Blip Blop и Chicken Invaders 2.
Не смятам че съм зависим от тях
CS i Conquer![]()
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
Не![]()
Lineage2, NFS, CS, Age Of Empires, Tiberium Sun, Red Alert, Medal Of Honor, Delta Force, Ballance...абе доста игрички цъкам...
Нямам време да мирясам и да започна да си джиткам... а и логическите игри и стратегиите изобщо не са за мен, защото логиката май нещо се е уплашила от мен и е поизбягала. Иначе някакви малоумни игрички, като тези от Кефче-то (ахахах) ги поцъквам, когато си нямам работа или ми е скучно.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Warcraft, Heroes 3, Age of Empires II, Tony Hawk's pro Skater, Disciples II и Diablo II по- често, иначе разцъквам и по някоя и друга фифичка, CS също![]()
уф да бе...забрайх Heroes и Tony Hawk'sнали преди се правих на скейтър..
![]()
Dawn of War, C&C 3, S.T.A.L.K.E.R., Unreal & Quake сериите, CS - само на вързано,за да смазвам самочувствието на горките леймъри
Все пак,при средна продъжлителност на играта 20 мин, смятам,че не си губя много време с тях,хаха![]()
Едно време играех много на GTA-vc, ама сега много рядко..![]()