.

Виж резултатите на анкетата: Играете ли някакви PC игри??

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

22 68,75%
  • не

10 31,25%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

Играете ли игри :)

Играете ли някакви PC игри и ако да какви?
    А за тези които играят смятате ли се за "зависими" от това което цакате
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    По - едно време яко цъках НФС.. ама по всяко време на денонощието .. и не бях зависима просто ми беше интересно

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Играя Counter-Strike когато имам свободно време. Преди играех прекалено много Диабло, но вече не.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    as mnogo cakah World of LOLcraft (e dade Warcraft ) predi...sqka ve4er na raid do 12-1 4asa nekade
    ma ve4e go sprqh okon4atelno
    predpolagam 4e Skullbreaker 6e sa obade sa 4e cakam ama tfa e samo zaredi test servera
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Като мъничка нямахме още нет на компа и баща ми и брат ми мъкнеха сякфи игри за цъкане - Heroes (и до сега много я обичам), WarCraft, Age of Empires, Duke Nukem,Doom, Heretic, Carmagedon, NFS (тия като че ли не са от най-старите) и още хиляди. Та... от много малка си играя на всякакви работи, а гореизброените от детството ми са ми особено любими. Иначе не съм пристрастена, но ми е адски кеф

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен
    Град
    На луната
    Преди яко цъках NFS после CS а сега вече рядко сядам да играя.

WwW.GangstaZone.Data.Bg

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Sims University Яко е с интересни чийтс, иначе не съм зависима, пускам играта само като няма кво да правя.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не, защото нямам време. Не, че не ме кефи, преди играех много стратегии, ама сега, дори и да ми остане свободно време, не се занимавам с това.

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    World of WarCraft ама толко отъпя тая игра , че са само за по 10 минути се логвам за чата..

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    ПО веднъж- дваж на година се зарибявам по някоя игра... Ама под "зарибявам" имам пердвид- не ям, не спя, не чувам и не виждам нищо друго освен монитора... Много ми е кеф, но после като разбера колко време е минало... И колко неща ме чакат... Ужас... Добре, че бързо ми минава...
    Била съм зарибена по Age of Empires- 1и 2,NFS 5, Commandos, Star Wars Panthom Menace, Escape from monkey island 4, Zeus, Ceasar, Sims Unleashed... Засега тези се сещам.А, И тарзан... Сега на компа имам само симс 2, бях зарибенна близо месец(за сметка на това почти две години не бях играла никакви игри), но идат изпити съвсем скоро и ми се наложи да я поизоставя...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    НФС ъндърграунд и Симс 8в1
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Ami v momenta ne igraq ni6o ama predi mnogo se bqh zaribila po SIMS.Mnogo gotina i zaribqva6a igra ama nakraq mi pisna i sega mislq pak da po4vam, 4e nqma kvo drugo da se pravi
    RaZli4nA SyM Ne 4e SyM BaNaLnA!IdEaLnA SyM Ne 4e SyM NaHaLnA!Ne MoJeSh Da Me ImAsH Ne 4e Se NaDuVaM!SkRoMnA SyM-0t VsI4kI KoItO ImAsH NaI-SkYp0 StRuVaM...!

Въх въх въх, зарибяам се по си4ко де се цъка Плейкам игри онлайн (кефче, джиджибиджи, лафче, заигравка и оште там купишта такис сайтове), плейкам пак онлайн билярд, сантасе и белот, джиткам и игричките по скайпеца и айцикюто (предстаяйте си колко съм вманиачена)... съшто тъй връткам цс, УоУ, нийд фор спийд, тарзан, швен (ахххх на кака перверзното ), марио си4ките там видове (въхххххх тфа ми е любимата игра от малка, мноо ма зарибяа проклетуту чувечи)..... играйкам и секфи други нешта дет може да се сетите..... абе игрите са ми ф кръфта... но колкото и нешта да изброя че играя наистина рядко ми остаа време е все гледам да намеря, за да не умира децкото ф мен.... \/ Затфа стоя по ноштите..... фъф форумчето, фъф чатовете и некфа игричка бацам... аз тъй винаги докато чатя бацам игрицата..... Мноофункционална личност съм
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Преди цъках яко Диабло и Ейдж ъф Емпайърс, но в послено време съм минал на две онлайн игри- уинър и БГ мафия.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Повече от година не бях игра, но преди около месец си сложих Counter-Strike, а малко след това и Blip Blop и Chicken Invaders 2.
    Не смятам че съм зависим от тях

CS i Conquer
    I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.

Мега фен Аватара на koalka
    От време на време Симс, други не.

Супер фен
    Не

Град
    нямам си на представа...
    Lineage2, NFS, CS, Age Of Empires, Tiberium Sun, Red Alert, Medal Of Honor, Delta Force, Ballance...абе доста игрички цъкам...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Нямам време да мирясам и да започна да си джиткам... а и логическите игри и стратегиите изобщо не са за мен, защото логиката май нещо се е уплашила от мен и е поизбягала. Иначе някакви малоумни игрички, като тези от Кефче-то (ахахах) ги поцъквам, когато си нямам работа или ми е скучно.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Warcraft, Heroes 3, Age of Empires II, Tony Hawk's pro Skater, Disciples II и Diablo II по- често, иначе разцъквам и по някоя и друга фифичка, CS също

Град
    нямам си на представа...
    уф да бе...забрайх Heroes и Tony Hawk's нали преди се правих на скейтър..

Мега фен Аватара на quench
    Dawn of War, C&C 3, S.T.A.L.K.E.R., Unreal & Quake сериите, CS - само на вързано,за да смазвам самочувствието на горките леймъри

Все пак,при средна продъжлителност на играта 20 мин, смятам,че не си губя много време с тях,хаха
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Едно време играех много на GTA-vc, ама сега много рядко..

Еми играя, ама някви по-лесни игрички от сорта на Zuma 2,Dynomite Deluxe,Chicken Invaders 2,3,Hamsterball,Feeding Frenzy 2,Zoo Tycoon 2 и преди играех Heroes III...не съм се пристрастявала до толкова, че да не мисля за нищо друго, но примерно сядам уж за половин час и то става 2-3-4-5 часа.. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си