- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 момичета !
Ок, имам проблем.
Ходя с едно момиче вече година и половина а в същото време съм влюбен в друга (олее ммм толкова е красива и сладкаи е много мила с мен, тя също ме харесва междодругото, тя е от друг град... и знае за връзката ми с другото момиче което е от моя град, но ако тръгна с момичето от другя град ще ми е много гузно ако съм още с гажето
)
Дайте съвет какво да правя неискам да развалям връзката си с гажето а в същото време много харесвам другото момиче![]()
ei sarma stiga s tez tupi temi e... do predi 5 chasa beshi gay sq mi sa prai na hetero...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
zabravi vtorata...
избери по готината![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
огромен размер на аватар!
/забрана за ползване на такъв
К`ви са тия въпроси? Върти и двете, сега ти се е паднало..
Първоначално написано от Анонимко
и аз такам мисля![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
http://img.data.bg/i.php?id=277421
Е тва му беше в подписа на пича по-рано днес. Както и имейл за контакти. Не си е замазал лицето, което ме навежда на мисълта че е бавноразвиващ се а двете му приятелки се виждат на снимката...
Еми, гадно постъпваш с приятелката ти...За това се раздели с нея и не я лъжи повече, а бъдете заедно с онова момиче.
Не избирай лицето а сърцето,защото лицето привлича а сърцето обича...!!!Набии си го добре в главата![]()
О божееее!Първоначално написано от Digital
![]()
Е добре де, 666том не иска666 да къса666 с приятелката си, за666то ни задава666 въпрос?!
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Мда, или тва , или ги остави и двете да нямаш проблемиПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Първоначално написано от BAYO
Мда може... ма несикам се превърна в кучка с две момичета![]()
![]()
Та това еПървоначално написано от ANGEL4E
![]()
badi s tazi koqto obi4a6,parvo za6toto vinagi mojei sled vreme no istinata vinagi izlzia na qve!
ami pi4 ako maceto e na mqsto she se saglasi da si hodish s neq ama da si izlizash i s drugoto momi4e zashto v edna vrazka trqbva da sa nepremenno dvama shtom mogat da sa trima kolkoto pove4e tolkova po veselo
P.P. ama az naistina seriozno govorq
Първоначално написано от AngelOfMercy
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...