- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как бях изнасилена и родих.
Здравейте, казвам се Калина Калинова, на 23 години съм и преди по-малко от година бях дрогирана и изнасилена на един купон. Беше ме страх да споделя с когото и да е за случилото се и когато вече беше късно за аборт, родителите ми разбраха. Бяха толкова разочаровани от мен, че ми казаха да се оправям сама. Искам да ви кажа колко трудно ми беше да свързвам двата края сама през тези месеци докато детето растеше в мен. Всичките разходи и неспособността ми за работа... направо се чудя как оцелях. Проблем възникна около петия месец, когато започнах да изпитвам страшни болки в корема, но нямах пари да отида на доктор и търпях през останалите месеци усилващите се болки. Преди месец, една сутрин се разхождах в Борисовата градина и получих първите контракции. Нямаше какво да правя или кого да извикам, защото рано сутринта нямаше никой там и се наложи да го изродя сама. Отидох в храстите и напъвах ли напъвах, а то излизаше ли излизаше. Когато го родих ми замириса. Когато го погледнах, то беше кафяво, огромни и от него се вдигаше пара. Беше лайно! Тогава разбрах защо не бях срала 9 месеца. Почувствах се тъпа. На следващия ден дочух, че е имало натравяне на дете в Борисовата градина. Възможно ли е аз и моето лайно да сме причината?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жестоко! \/
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Боже .. аман от простотии ...
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
Офффф кви са тея изгъзици ти нещо си побъркана![]()
![]()
и си толкова тъпа че не можеш да измислиш друга а само някви тъпизми
![]()
ako ta namerq 6ti razbiq glavata s bradvata zaklu4ete temata wee
hahahaha no commentei na tfa mu vikam as neo4akvan krai
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
AHajAHahAhAHA
TUkmo se HvcKanh !
мноо зле... авторката или е луда или нз...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
еее и какво стана с лаиното? продьлжи де яко беше !!! в краина сметка лаиното проходи ли говори ли ве4е!?
\Първоначално написано от n1ght_shadow
/
и тая е на 23 год. =D>![]()
![]()
![]()
![]()
малее за една бройка да се вържа....хахахах
![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
![]()
axxaxa lydnica
![]()
ne ne ne ....
kfo li 6te6e da stane ako be6e napravila abort..?
![]()
neee po dobre da ne pitam...![]()
aawee DzVEr ti i tyka li nalazi wee![]()
![]()
![]()
![]()
Умрях си от смях![]()
Дали си момче или момиче - няма значение, дано наистина ти се случи изнасилването, щом имаш наглостта да са подигравш с което. Не само, че не си оригинален/на, но си и жалък/ка. Много ме дразнят такива деца, страдащи от липса на внимание... адски досадни сте![]()
pffff toq pa kakva glupost kaza - lipsa na vnimanie pri polojenie 4e nikoi ne q poznava u toq forum. dano tebe te iznalisqt glupako. ina4e istoriikata e SUPER \Първоначално написано от Анонимко
/ \
/ \
/
Не си забавна.
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!