.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Калина Калинова
    Guest

Как бях изнасилена и родих.

Здравейте, казвам се Калина Калинова, на 23 години съм и преди по-малко от година бях дрогирана и изнасилена на един купон. Беше ме страх да споделя с когото и да е за случилото се и когато вече беше късно за аборт, родителите ми разбраха. Бяха толкова разочаровани от мен, че ми казаха да се оправям сама. Искам да ви кажа колко трудно ми беше да свързвам двата края сама през тези месеци докато детето растеше в мен. Всичките разходи и неспособността ми за работа... направо се чудя как оцелях. Проблем възникна около петия месец, когато започнах да изпитвам страшни болки в корема, но нямах пари да отида на доктор и търпях през останалите месеци усилващите се болки. Преди месец, една сутрин се разхождах в Борисовата градина и получих първите контракции. Нямаше какво да правя или кого да извикам, защото рано сутринта нямаше никой там и се наложи да го изродя сама. Отидох в храстите и напъвах ли напъвах, а то излизаше ли излизаше. Когато го родих ми замириса. Когато го погледнах, то беше кафяво, огромни и от него се вдигаше пара. Беше лайно! Тогава разбрах защо не бях срала 9 месеца. Почувствах се тъпа. На следващия ден дочух, че е имало натравяне на дете в Борисовата градина. Възможно ли е аз и моето лайно да сме причината?

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София

Жестоко! \/
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Боже .. аман от простотии ...
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Guest
    Офффф кви са тея изгъзици ти нещо си побъркана и си толкова тъпа че не можеш да измислиш друга а само някви тъпизми

ako ta namerq 6ti razbiq glavata s bradvata zaklu4ete temata wee

Е тва трепе рибата

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    hahahaha no comment ei na tfa mu vikam as neo4akvan krai
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

AHajAHahAhAHA

TUkmo se HvcKanh !

мноо зле... авторката или е луда или нз...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

еее и какво стана с лаиното? продьлжи де яко беше !!! в краина сметка лаиното проходи ли говори ли ве4е!?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    hahahaha no comment ei na tfa mu vikam as neo4akvan krai
    \/

Guest
    и тая е на 23 год. =D>

малее за една бройка да се вържа....хахахах
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Фен
    Град
    sofiq
    axxaxa lydnica ne ne ne .... kfo li 6te6e da stane ako be6e napravila abort..?
    neee po dobre da ne pitam...
    aawee DzVEr ti i tyka li nalazi wee

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Умрях си от смях

Guest
    Дали си момче или момиче - няма значение, дано наистина ти се случи изнасилването, щом имаш наглостта да са подигравш с което. Не само, че не си оригинален/на, но си и жалък/ка. Много ме дразнят такива деца, страдащи от липса на внимание... адски досадни сте

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    В този форум често се срещат майстори на свободния разказ. Харесва ми да чета такива високи художествени творения. Един ден може би подобни творби ще влязат в учебниците ... към психодиспансерите

Гошко
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дали си момче или момиче - няма значение, дано наистина ти се случи изнасилването, щом имаш наглостта да са подигравш с което. Не само, че не си оригинален/на, но си и жалък/ка. Много ме дразнят такива деца, страдащи от липса на внимание... адски досадни сте
    pffff toq pa kakva glupost kaza - lipsa na vnimanie pri polojenie 4e nikoi ne q poznava u toq forum. dano tebe te iznalisqt glupako. ina4e istoriikata e SUPER \/ \/ \/

Не си забавна.
    т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си