.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Проблем с презерватива, може би.

Ам проблема ми е следния, аз незнам дали някои има подобен и направо ме е срам. Значи преди да сложа презерватива си заголвам пениса и го слагам.И когато го вкарам ми пада презерватива, даже да бъда точен кожичката на пениас ми се връща в началното си положение и презерватива се събира отпред не ми пада ами се нагбира един такъв и то така нищо не правя ниакакъв секс .... трябва с едната ръка да го държа засщото иначе момичето не усеща нищо все едно си правя чикия офф немога да го обясня точно надявам се да сте ме разбрали. Моля да ми кажете какво да правя. Какво да правяя ;(

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Купи си по-малки презервативи
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

I az sum na tova mnenie Opredelo v tova ti e problema
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Цитирай Първоначално написано от nemepoznava6
    I az sum na tova mnenie Opredelo v tova ti e problema

Guest
    Последния път когато правихме секс с приятеля ми и бяхме взели Бенетон (ама какви не си спомням) и по време на половия акт (при вкарването и изкарването) усетих как презервативът остава в мен ... ... много гадно се получи ... от тогава приятелят ми много се притеснява да не стане пак така ... че знае ли човек какво може да последва после ...

Или не ти е достатъчно надървен ... или ти е нужен по-малък презерватив !

probvai s drugi prezervativi!

Може проблема да не е в презерватив.. ми просто да не си го надървил достатъчно..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си