- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с презерватива, може би.
Ам проблема ми е следния, аз незнам дали някои има подобен и направо ме е срам. Значи преди да сложа презерватива си заголвам пениса и го слагам.И когато го вкарам ми пада презерватива, даже да бъда точен кожичката на пениас ми се връща в началното си положение и презерватива се събира отпред не ми пада ами се нагбира един такъв и то така нищо не правя ниакакъв секс .... трябва с едната ръка да го държа засщото иначе момичето не усеща нищо все едно си правя чикия офф немога да го обясня точно надявам се да сте ме разбрали. Моля да ми кажете какво да правя. Какво да правяя ;(
Купи си по-малки презервативи![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
I az sum na tova mnenieКупи си по-малки презервативи![]()
![]()
Opredelo v tova ti e problema
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Първоначално написано от nemepoznava6
![]()
Последния път когато правихме секс с приятеля ми и бяхме взели Бенетон (ама какви не си спомням) и по време на половия акт (при вкарването и изкарването) усетих как презервативът остава в мен ...![]()
![]()
... много гадно се получи ... от тогава приятелят ми много се притеснява да не стане пак така ... че знае ли човек какво може да последва после ...
![]()
![]()
![]()
probvai s drugi prezervativi!
Може проблема да не е в презерватив.. ми просто да не си го надървил достатъчно..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!