- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- POSTOQNNO SANUVAM SEX
LELE OT 1 MESEC SAM S PRIQTELQ MI..PRVILI SME SEX NQKOLKO PATI...GOVORIM SI MNOGO ZA TOVA I SE ISKAME SUPER MNOGO..NO OT KAKTO ZAPO4NAHME DA GO PRAVIM NQMA NO6T V KOQTO DA NE SANUVAM KAK GO PRAVIM....NORMALNO LI E TOVA????
Еми според мен е напълно нормално!Няма нищо лошо!Може би е някакво подсъзнателно .... нещо неозъзнато!не знам
нормално е ама е малко плашещо можеш да се превърнеш в секс манячка :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
oo az sam zapo4nala da se prevra6tam i go use6tam ...ama kakvo da napravq 4e tolkova me vazbujdaПървоначално написано от gamercheto_
![]()
ми не спирайте да се клатите по този начин може да задоволи жаждата ти за секс :P
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
hahaa i toi e dosta neizdarjalПървоначално написано от gamercheto_
)
=D> =D> =D>
Яко...
Нормално е, явно доста ти харесва и не можеш да му се наситиш.
Бтв и аз тази нощ имах еротичен сън, така че не си единствената.![]()
Vie ste super, davaite taka, sex, sex i pak sex....
Da jivee ebaneto...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ти маи си нимфоманка..))
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
![]()
Ами браво на тебе! Зна4и много те възбужда
![]()
Робинята на Quench
nimfomanka![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Хах мерси брат тъкмо се чудех как му се викаше на тва състояние...Първоначално написано от Adwokat
![]()
Кви нимфоманки беее,тук става въпрос за манияИ бтв и аз два няколко дена подред сънувам секс
![]()
Хаа и аз о споделя преди около 2 години е така сяка вечер преди да си легна удрях по една молитва да сънуам как прая секс ама не ставаше![]()
a we hora mn me kefi mom4eto mi auuuuuuu 6te go izqm dove4era![]()
))) s biv6oto mi gadje izob6to ne mi se prave6e sex ama segaaaaaaaaaaaaa
![]()
Хех ми няа лошо само недей да го пресилваш мноу чее един фр ми каза че ако го праи некое момче мноу често нали секи ден по неколко пъти примерно до 2- годишна възраст нема да мое си го дигне
ама за това не съм сигурен дали е така в сми не се плаше и ако не те мързи потърси малко инфо в нета че мене ся ме мързи
hahha blizkite meseci mai nqma da ni pisnepak i nie go pravim prez ve4er gore dolu
хахаха МОЛИТВА казаПървоначално написано от Kraken
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
mi ne be moje da ne si nimfomanka mi toi da ne prai hubavo sex i za tva da sanuvash samo tva. zemi ta mu pokaji kak ti e kef
Бог да е с теб чадо моеПървоначално написано от Kraken
![]()
ненаситница...Първоначално написано от Анонимко
![]()
няма лошо
предлагам ти това което го сънуваш после да го правиш в леглото с приятеля си...
![]()