- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ваще ебат л исе докато си вкъщи по сред бял ден ?
ДНЕСКА ГО НАРПВИХА![]()
Тате бръкна в на мама панталона точно пред мен а псоел се заключиха в стаята си цял ден не излязоха![]()
Пеца...Ай съвземи се момче...Стъпи на земята , като се правиш на идиот у форума , не си интересен.Освен хранилки друго няма да получиш.
Аре!
Хаха и аз и приятелят ми тъй правим пред наще...![]()
аз не знам какво имаш предвид?Първоначално написано от Verminaard
![]()
Наще също рядко си казват 1 приказка, пък да не говорим за секс...а ако все пак го направят аз бих излезнал на палатка :Д
It's not the age that matters - it's the life in your years...
грешен раздел и ко ако се ебат ако искаш ела да си направите тройка пффф от малумни теми прелива този форумец.Аре нищо лично готин ама нема смисъл от такиа глупости.Мисли некоя готинка темичка и я пусни.ако можеш де![]()
Ебахти темата, явно твойте родители нямат задръжки..![]()
Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...
egati temata...... a moite ne shtot sa razvedeni
![]()
sega ti e qsno kak si se poqvil na bql svat :PПървоначално написано от JIuDeToO
i kvo kat se naebali va6te........golqma rabota mi i ti kat stane6 na tehnite godini lapeto ti samo da visi y vas kat si nqma dr rabota a na tebe ti se e doibalo ko 6e prai6.kara6 jenata v spalnqta i my davate da razbere 4e prez denq apartamenta e tqhna teritorii.edinstveniq izbor nameri si kvo da prai6 prez denq. :d
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!