.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Какви книги?

Какъв тип книги обичате да четете? Аз лично обожавам романс.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Ъммм не обичам да чета Сигурно ше има хорица дет ше ме опрекнат, ама предпочитам да гледам филми филми руллз Штом има филм, къв е смисъла да се чете книгата Пример давам с Властелина на пръстените... такис дебели книжки, дет шти костват дни да ги прочетеш, а иначе гледаш за по 2-3 часа ената част ште кажете, че като четем се обогатяваме и бла бла бла.. аз пък ште кажа че тв-ту развива въображението мене ме мърдзи да си прочета учебника, пък камо ли книга да подхвана но стига съм си водила монолог...... И за да не изляза като съфсем затъпявашто дети, ште кажа че съм чела Хари Потър и книгите и 3-4 клас си четях задължителната литература... Иначе съм чела и книжлета на Стивън Спилбърг..... но тфа кат малка преди да открия голямата кутия от която излизат образ и звук Айде стига толкос от мен
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Предпочитам да чета статии и някакви по-нестандартни кратки разкази.

Мега фен Аватара на koalka
    Явно хората си мислят, че няма смисъл да се чете, жалко...
    Еми, обичам да чета всяка интересна книга, определен предпочитан стил нямам.Сега примерно чета "Игра на сенки", която май трилър се води...

Град
    Варна
    Аз обичям да чета криминалета както и научна фантастика.

Супер фен
    Аз пък обичам книги за някъкви магьосници,призраци,други светове ...... като зачета и

Град
    нямам си на представа...
    приключенски най-вече...ОБОЖАВАМ книгите на Жул Верн...като бях по-малък четох Джани Родари...ама вече спрях да чета малко

Супер фен Аватара на Sarabi
    Фантастика главно, радва ме да чета. Обаче доста рядко намирам книги, които да ми харесат истински, явно имам шантав вкус. Но книжките от рода на Пратчет са ми фаворити.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Град
    Cairhien
    ^Фентъзи-пародия. И мен ме кефи Пратчет, хубав хумор докарва
    Иначе обожавам каквото и да е фентъзи И някви крими-приключенски може да поразцъкам, зависи от настроението. Ако успея да се навия да си взема и някаква митологична ще чета

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Ми различно, не се ограничавам само с един стил - ужаси, криминални, трилъри, фантастика... Бе каквото хвана и ми е интересно и винаги го довършвам. За съжаление в момента нямам много време да чета...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Guest
    Nauchna fantastika,Aizuk Azimov

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Nauchna fantastika,Aizuk Azimov
    И аз, и аз! Имам късмет, че тати е почитател на фантастиката и мога да чета на воля.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Ами аз гледам да се разнообразявам.Чета неква любовна или нещо от рода на "Сексът и градът",след тва некво креминале и накрая некъв трилър.Нямам любим стил,харсевам всякакви книги.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

експлойтед...
    Guest
    не харесвам любовни и криминални, предпочитам класическа литература, както и някакви малко по-социално ориентирани...

Преди четях фентъзи, но започна да ми става много еднообразно и предвидимо, а научна фантастика не харесвам...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    сега съм на вълна-криминалета. чета всичко на Агата Кристи. Аз съм й сигурно най-големия фен. Харесват ми също и трилърите, а и любовна книжка за през ваканцията няма да откажа!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
    Ъммм не обичам да чета Сигурно ше има хорица дет ше ме опрекнат, ама предпочитам да гледам филми филми руллз Штом има филм, къв е смисъла да се чете книгата Пример давам с Властелина на пръстените... такис дебели книжки, дет шти костват дни да ги прочетеш, а иначе гледаш за по 2-3 часа ената част ште кажете, че като четем се обогатяваме и бла бла бла.. аз пък ште кажа че тв-ту развива въображението мене ме мърдзи да си прочета учебника, пък камо ли книга да подхвана
    хм...аз пък да ти кажа, че телевизията ама никак не развива въображението!Дава ти готовите образи...няма я тръпката да четеш и да си предтавяш героите по свой си начин, да си фантазираш, да си представяш местностите описани там...защото всеки има различно виждане, докато телевизията ти налага един единствен образ и от там нататък си представяш смао него!

А за "Властелинът на Пръстените" май наистина не сия чела....първо във филма има много измислени сцени от самия режисьор, които нямат нищо общо с действителността, второ има много интересни (според мен) и важни моменти, които са изпуснати....Пък и Леголас прилича на гей във филма!В книгата не е описан тъй...че даже е и чернокос, както и да е...
    Трябва да се четат книги, за да няма прости изказвания като твоето!

иначе аз много обиам да чета...вскяви книжки без лигавите романсчета!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ъммм не обичам да чета Сигурно ше има хорица дет ше ме опрекнат, ама предпочитам да гледам филми филми руллз Штом има филм, къв е смисъла да се чете книгата Пример давам с Властелина на пръстените... такис дебели книжки, дет шти костват дни да ги прочетеш, а иначе гледаш за по 2-3 часа ената част ште кажете, че като четем се обогатяваме и бла бла бла.. аз пък ште кажа че тв-ту развива въображението мене ме мърдзи да си прочета учебника, пък камо ли книга да подхвана но стига съм си водила монолог...... И за да не изляза като съфсем затъпявашто дети, ште кажа че съм чела Хари Потър и книгите и 3-4 клас си четях задължителната литература... Иначе съм чела и книжлета на Стивън Спилбърг..... но тфа кат малка преди да открия голямата кутия от която излизат образ и звук Айде стига толкос от мен
    Има си буква"Щ", употребявай я, няма нужда от "ш" и "т" после

Колкото до книгите...Обичам някакви любовни или философски.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    Предимно фентъзита и малко фантасткиа обича да чета,днеска си купих Маскарад на Пратчет и ще си чета,чета...
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

mi .. nqmam to4no predpo4itaniq .. prosto da ne e neshto v koeto da nqma sujet

романи и разкази (Мопасан ), повести, ужаси. поеми и стихотворения също.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    А сега ще чета някфа за космоса

Приятеля ми ми я даде

Fentasy , sci-fi , politi4eski , gadna politi4eska propaganda , knigi za voeno delo
    180- бан на профил 2 т.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Обожавам приключенски и исторически(уточнявам, художествена литература, не някакви научни трудове). Има доста класическа литература, която също ме кефи. Обичам и фентъзи, и научна фантастика,и... В общи линии всичко наред, без кримки и любовни романи...

Също за мен е много важно да има сюжет... Моите колежки четат някакви "как да променим живота си- бла-бла", някакви "опознай себе си" и прочие- не мога да чета подобни неща... Не мога да чета и научни книги някакви (ако не са учебници)- мога да ги почна и преполовя, но никога не ги довършвам...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Ъммм не обичам да чета Сигурно ше има хорица дет ше ме опрекнат, ама предпочитам да гледам филми филми руллз Штом има филм, къв е смисъла да се чете книгата Пример давам с Властелина на пръстените... такис дебели книжки, дет шти костват дни да ги прочетеш, а иначе гледаш за по 2-3 часа ената част ште кажете, че като четем се обогатяваме и бла бла бла.. аз пък ште кажа че тв-ту развива въображението мене ме мърдзи да си прочета учебника, пък камо ли книга да подхвана
    хм...аз пък да ти кажа, че телевизията ама никак не развива въображението!Дава ти готовите образи...няма я тръпката да четеш и да си предтавяш героите по свой си начин, да си фантазираш, да си представяш местностите описани там...защото всеки има различно виждане, докато телевизията ти налага един единствен образ и от там нататък си представяш смао него!
    Така е, да. Аз докато четох "Шифърът на Леонардо" и си представих едни образи и после нарочно отидох да го гледам за да видя доколко ми е съвпаднала представата за образите. Оказа се че съм си ги представяла по доста различен начин...
    Цитирай Първоначално написано от пор
    романи и разкази (Мопасан ), повести, ужаси. поеми и стихотворения също.
    Единственото нещо което съм чела от него (мисля че беше от него) е "Огърлицата". Стори ми се много интересно.
    А я да ви питам, четете ли романите на Дикенс?
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от summer_love

А я да ви питам, четете ли романите на Дикенс?[/b][/color]
    Чела съм само Оливър Туист и Дейвид КОпърфийлд. Бях някъде 4-5 клас .така се депресирах тогава, че едва ли скоро ще взема да чета нещо от него...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си