.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Метоман
    Guest
    Четете "Моята борба" ,а не тея лайняни романи

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
    Ъммм не обичам да чета Сигурно ше има хорица дет ше ме опрекнат, ама предпочитам да гледам филми филми руллз Штом има филм, къв е смисъла да се чете книгата Пример давам с Властелина на пръстените... такис дебели книжки, дет шти костват дни да ги прочетеш, а иначе гледаш за по 2-3 часа ената част ште кажете, че като четем се обогатяваме и бла бла бла.. аз пък ште кажа че тв-ту развива въображението мене ме мърдзи да си прочета учебника, пък камо ли книга да подхвана
    Аз няма да те упрекна, просто ще ти кажа, че си глупава.

Мега фен Аватара на quench
    първата причнина е,че като гледаш чужда реч,ти се научаваш малко то малко на изказ и на елементарен паропис

Във филма казват:
    I love my dog

Тийна пише във форума:
    Ay loov mi dog
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    SF
    Фентъзи предимно. Ина4е и някое добро криминале няма да откажа.. или нещо приклю4енско примерно.

Робинята на Quench

Ами аз маи съм с по специални предпочитания попринцип се интересувам от религия и искам да следвам богословие затова чета предомно такава литература

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
    Ъммм не обичам да чета Сигурно ше има хорица дет ше ме опрекнат, ама предпочитам да гледам филми филми руллз Штом има филм, къв е смисъла да се чете книгата Пример давам с Властелина на пръстените... такис дебели книжки, дет шти костват дни да ги прочетеш, а иначе гледаш за по 2-3 часа ената част ште кажете, че като четем се обогатяваме и бла бла бла.. аз пък ште кажа че тв-ту развива въображението мене ме мърдзи да си прочета учебника, пък камо ли книга да подхвана
    хм...аз пък да ти кажа, че телевизията ама никак не развива въображението!Дава ти готовите образи...няма я тръпката да четеш и да си предтавяш героите по свой си начин, да си фантазираш, да си представяш местностите описани там...защото всеки има различно виждане, докато телевизията ти налага един единствен образ и от там нататък си представяш смао него!
    Щях да кажа същото. Както и да е, съгласна съм.

Иначе чета различни неща. И аз съм голяма фенка на Агата Кристи. Взела съм си още преди месец една нейна книга, ама сега нямам време да я прочета. Другото което много искам да прочета е Шифъра на Леонардо. Обичам и да чета разни...по странни книги, незнам като какви точно се класифицират...
    Абе обичам да чета, стига да имам време за това. Някак съвестно ми е да седна да си чета книжка, при условие, че имам доста за учене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си