Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
Ъммм не обичам да чета Сигурно ше има хорица дет ше ме опрекнат, ама предпочитам да гледам филми филми руллз Штом има филм, къв е смисъла да се чете книгата Пример давам с Властелина на пръстените... такис дебели книжки, дет шти костват дни да ги прочетеш, а иначе гледаш за по 2-3 часа ената част ште кажете, че като четем се обогатяваме и бла бла бла.. аз пък ште кажа че тв-ту развива въображението мене ме мърдзи да си прочета учебника, пък камо ли книга да подхвана
хм...аз пък да ти кажа, че телевизията ама никак не развива въображението!Дава ти готовите образи...няма я тръпката да четеш и да си предтавяш героите по свой си начин, да си фантазираш, да си представяш местностите описани там...защото всеки има различно виждане, докато телевизията ти налага един единствен образ и от там нататък си представяш смао него!

А за "Властелинът на Пръстените" май наистина не сия чела....първо във филма има много измислени сцени от самия режисьор, които нямат нищо общо с действителността, второ има много интересни (според мен) и важни моменти, които са изпуснати....Пък и Леголас прилича на гей във филма!В книгата не е описан тъй...че даже е и чернокос, както и да е...
Трябва да се четат книги, за да няма прости изказвания като твоето!

иначе аз много обиам да чета...вскяви книжки без лигавите романсчета!