Цитирай Първоначално написано от brain_stew
Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
Ъммм не обичам да чета Сигурно ше има хорица дет ше ме опрекнат, ама предпочитам да гледам филми филми руллз Штом има филм, къв е смисъла да се чете книгата Пример давам с Властелина на пръстените... такис дебели книжки, дет шти костват дни да ги прочетеш, а иначе гледаш за по 2-3 часа ената част ште кажете, че като четем се обогатяваме и бла бла бла.. аз пък ште кажа че тв-ту развива въображението мене ме мърдзи да си прочета учебника, пък камо ли книга да подхвана
хм...аз пък да ти кажа, че телевизията ама никак не развива въображението!Дава ти готовите образи...няма я тръпката да четеш и да си предтавяш героите по свой си начин, да си фантазираш, да си представяш местностите описани там...защото всеки има различно виждане, докато телевизията ти налага един единствен образ и от там нататък си представяш смао него!
Така е, да. Аз докато четох "Шифърът на Леонардо" и си представих едни образи и после нарочно отидох да го гледам за да видя доколко ми е съвпаднала представата за образите. Оказа се че съм си ги представяла по доста различен начин...
Цитирай Първоначално написано от пор
романи и разкази (Мопасан ), повести, ужаси. поеми и стихотворения също.
Единственото нещо което съм чела от него (мисля че беше от него) е "Огърлицата". Стори ми се много интересно.
А я да ви питам, четете ли романите на Дикенс?