- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- poslanie.....
hora, trqbva mi ne6to malko i qsno! Iskam da mi napi6ete ne6to, koeto da si sloja na skype za avatar, nqkakvo poslanie, koeto da kazva: nz dali o6te te obi4am, ili nz dali o6te imam nqkakvi 4uvstva kum teb, no da ne e direktno...pls mn mi trqbva i mn VI blagodarq predvaritelno!
Най-хубаво е сама да си го напишеш,ноо предполагам са ти го казали вече. Това,което ще пуснат тук не е сигурно,че ще отговаря на това,което искаш. Пробвай сама да го направиш. Според мен е подходящо нещо в рима. Бяха ми написали нещо подобно отдавна,но естествено не беше кой знае какво. Все пак авторката беше 6 клас.
Далече съм от теб сега.
Във мрак,далеч от радостта.
Но надеждата не мога да оставя,
Спомена за теб,не мога да забравя.
Естествено тук си пише открито,че е за мен,но опитай нещо подобно. Аз когато четох това направо се стъписах. Имаш подкрепата миУспех!
Пробвай със "Не знам, дали още те обичам."
Нзн от къде го изкопах тваShTe OsTaViQ Li ToVa,Za kOeTo SyM Me4TaLа I S GoDiNi SyM Se BoRiLa - PyT,Po kOiTo SyM vArVqLa.ShTe ZaGyRbIq Li VsIcHkO..?!?
!!!![]()
И аз съм в подобна ситуация и като поздрав в скайп ми е "Don't get lost in a lie...I'm inlove...with life...only'' , тоест ''Не се губи в лъжа...влюбена съм...в живота...само''
probvai s "Mili4ko stanahme trima poznai koi e izli6niq"
Първоначално написано от vvs_go
хахаха Това е яко..\
/
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!