- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Beatbox
На мен ми е интересно.И все пак продължавам да се чудя как са такива таланти, че да го правят всичкото това с уста.
флизаш в vbox-a и търсиш.. има доста полезни раути :P мен лично beatbox-a супер мноо ме диви.. имам бая фр. дето го праат и то доста добре.. аз ся се уча, но ми е леко трудно.. секи казва, че момчетата го праат по дууре от момичетата.. било до глас и т.н. - дууре, може и така да е, ама се пак..Първоначално написано от GiRo
![]()
~!1912!~
офф никфо ви бокс бее !! вече направихме бг форум специално за бийтбокс !! има и уроци вътре !!Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
http://www.beatbox-bg.eu/ това е сайта влизайте и се регистрирайте !!!! и браво на всички дето се занимават с тфа !! аз вече от 3 месеца съм в "ритъма"![]()
I am what I am !!!
Skiller rules!!!Ina4e az imam dosta poznati koito se zanimavat s tva i nqkoi sa mn dobri :] Az li4no sum se probvala nqkolko pyti,ma ne praeh koi znae kvo,po edno vreme daje se bqh zaribila seriozno ama razni drugi ne6ta go izmestiha..Evala na horata koito go praktikuvat =D>
Ам тук покрай мен не съм чувал някой да се занимава с това чудо бийтбокс![]()
хъхъ..
:P намерих всичко нужно![]()
и просто немога да спрада си пукам...особено като излеза
![]()